TV3 pavisam pārtrauc sadarbību ar Jānis Šipkēvicu; izskan arī iespējamais iemesls

Par Latvijas televīzijas lēmumu sadarbību ar viņu vairs neturpināt Šipkēvics runā izvairīgi un īsti neko konkrēti nepastāsta, tomēr detaļas mazliet atklāj.

Lasi vēl: “Nez, kāpēc tieši slaidums tiek sludināts kā veiksmes atslēga” – stiliste un influencere Indra Salceviča

“Man piezvanīja producents Guntars Gulbiņš un teica, ka esot divas ziņas – viena laba un otra ne. Labā – “Balss maskā” ekrānos būs, sliktā – TV3 vēlas pārmaiņas un sākšot ar mani.”

Lasi vēl : Valsts Ieņēmumu Dienests nāk klajā ar svarīgu paziņojumu visiem iedzīvotājiem!

Jaunumus Šipkēvics uztvēris saprotoši, bez pārmetumiem. “Jānāk arī jaunajiem, citādi ekrānos vienas un tās pašas sejas. Cik tad var?!” stāsta Jānis.

Atgādināsim, ka TV3 ir Latvijā darbojošā komerciālā televīzijas kanāla nosaukums, kas piederiedzīvotām uzņēmumu grupai “All Media Latvia”. Šis kanāls piedāvā plašu televīzijas raidījumu klāstu, ietverot gan pašu ražojumus, gan arī iegādātus raidījumus no citiem mediju uzņēmumiem.

Lasi arī: Ko likt mazgāšanas līdzekļa sastāvā, lai pudele ilgi kalpotu

TV3 raidījumu saraksts ietver dažādas programmas, tai skaitā ziņu raidījumus, aktualitāšu raidījumus, izklaides šovus, seriālus, filmas, sporta raidījumus un daudz ko citu. Kanāla mērķauditorija ir plaša un ietver dažādas vecuma grupas un intereses.

 

Leave a Comment