Milzīgā pieprasījuma iedvesmota, Magone piedāvā 8. Marta sveicienus – Šoreiz gan cena pavisam cita!

Pieņemot iespaidu no milzīgā pieprasījuma saņemt Valentīndienā sveicienus no vietējās šovbiznes zvaigznes Magones Liedeskalnas, šī talantīgā sieviete tagad ar prieku piedāvā iespēju interesentiem pasūtīt unikālus sveicienus arī 8. marta – Starptautiskajai Sieviešu dienai.

Izmantojot viņas radošo pieeju, jūs varat sagādāt neaizmirstamas emocijas un personificētas sveicienus svarīgajos dzīves brīžos. “Šobrīd ir atvērta iespēja reģistrēties un pasūtīt personalizētus sveicienus 8. martam. Protams, daži var apšaubīt šo svinību nozīmi, norādot uz tām kā “PSRS-šņiku” laikiem, taču tā nav, uzsver Magone.

Tomēr, kāpēc gan neizmantot iespēju svinēt ar ziediem un siltiem vārdiem? Tulpes un sirsnīgas apsveikuma frāzes nekad nav bijušas liekas, it īpaši, kad runa ir par svarīgiem cilvēkiem tavā dzīvē.

Ja tu zini kādu, kuram vēlies izteikt sveicienus, vai tas būtu kolektīvs vai kolēģe, nekautrējies mums ziņot!” – šādu aicinājumu dalījās Magone savā jaunajā videoklipā, ko publicēja vietnē “Instagram”.

Ja Valentīndienas sveiciens no Magones Liedeskalnas sākumā maksāja 11 eiro, bet pēc tam, saskaroties ar pārmērīgu pieprasījumu, tā cena pieauga līdz 20 eiro, tad šoreiz notiek tarifu pielāgošana.

“Šoreiz mūsu cenu nosaka dešuks. Tas noteikti nav pārāk dārgi, un, manuprāt, baudot Magones personiski pielāgoto sveicienu savā telefonā, desmitnieks ir pilnīgi pamatots ieguldījums priekā,” pauda Magone. Šī jaunā cena nodrošina, ka katrs varēs atļauties unikālu un sirsnīgu sveicienu no šīs talantīgās dzejnieces.

Tomēr pagaidiet, jo tas nav vienīgais paziņojums, ko viņa atklāj. Ir vēl kas!

 

Kā ziņots iepriekš, ar Valentīndienas tuvošanos Magone Liedeskalna ir piedāvājusi saviem sekotājiem un citiem interesentiem iespēju pasūtīt īpašu sveicienu šajā mīlestības dienā. Šis piedāvājums ir guvis milzīgu popularitāti, un, kā dzejniece pati atzīst, pasūtījumu plūsma ir tik liela, ka viņa jau ir spiesta veikt ierakstus pilnā klātienē, lai noturētu līdzi pieaugošajam pieprasījumam.

Magone izteicis gandarījumu par saviem atbalstītājiem, kas ir raduši šo lielisko iespēju dalīties ar viņas dzejiskajiem talantiem un radīt īpašus mirkļus Valentīndienas svinībās.

“Tuvojas Valentīndiena, un lai šajā dienā iepriecinātu savu mīļoto – visforšāko un vissuperīgāko otru pusīti, pasūti īpašu sveicienu no Magones! Īpašais svētku piedāvājums šoreiz tikai par 11 eiro.

Atcerieties, rozes vāzē izdzīvos tikai nedēļu, bet Magones sveiciens iespējams iegravēsies sirdī uz ilgu laiku, turklāt tas būs viegli pieejams telefonā vai citā viedierīcē!” – šādu aicinājumu dalījās Magone, publicējot ierakstu vietnē “Instagram”.

Neskatoties uz plašu interesi par šo piedāvājumu un vēlmi uzzināt, kā sazināties ar Magoni, ir svarīgi atzīmēt, ka daži komentētāji norāda, ka šis bizness esot saistīts ar Kombuļu Inesi, un pauda bažas par šīm prakses etiķeti.

Jāatzīmē, ka agrāk līdzīgu pakalpojumu – personiskus video sveicienus dzimšanas dienā vai citos svētkos – piedāvāja arī Inese Saulīte, pazīstama kā Kombuļu Inese. Tas liecina par to, ka šāda pieeja ir pievilcīga un iecienīta, kaut arī vienlaikus rodas jautājumi par to, kā šis veids ir izmantots un kā tas saistās ar citiem līdzīgiem uzņēmumiem un personām.

Leave a Comment