Diemžēl no sirds problēmām aizsaulē devies cienījams aktieris un ģimenes cilvēks; viņam bija vien 64 gadi

Amerikāņu aktieris ar grieķu saknēm devās viņsaulē 64 gadu vecumā. Viņš devās viņsaulē pēc ārkārtas ope*ācijas un sirds problēmām.

 

Tika uzskatīts, ka pēc nā*es dvēsele dosies uz pazemi, valstību, kas veidota pēc mūsu pašu zemes eksistences. Bušmeņi iztēlojās kalnus, Semangas — izolētu salu, bet andamieši — pazemes ainavu. Viņu prātos pazemes pasaule atspoguļoja mūsu pasauli, kas ir pilna ar mežiem, jūrām, radībām un floru.

 

Šajā ēteriskajā valstībā dvēseles klīst un meklē barību, atspoguļojot cilvēces ceļus uz Zemes. Sākotnēji priekšstati par atmaksu, debesīm un elli nebija saistīti ar p.ē..c.n…ā..v…e.s dzīvi. Pasaule tika iztēlota kā viena, identiska zemes sfērai, kas to aptvēra.

 

Gandrīz katra mūsdienu ticība ir atbalstījusi priekšstatu par nemirstīgo dvēseli un tās eksistenci ārpus zemes. Tiesa, tā attēlojums ir attīstījies, virzoties uz abstrakto garīguma sfēru.

 

Lasi vēl: Šīs horoskopa zīmes būs zem laimīgās zvaigznes: Finanšu horoskops 2024. gada pavasarim

 

Tomēr atmaksas jēdziens ir savijies ar pazemi, mūsu apdzīvotās stratificētās sabiedrības produktu.

Diemžēl pievērsīsimies šī raksta sēru daļai.. 

Tonijs Ganioss mūžībā devās pēc ārkārtas ope*ācijas un sirds problēmām.

 

 

Brūsa Vilisa filmas “Die Hard” līdzzvaigzne Tonijs Ganioss mūžībā dodas no sir**ēkmes pēc operācijas.

Aktieris mūžībā devās 64 gadu vecumā.

Holivudas zvaigznes dzīve tika pārtraukta. Mākslinieka aizsaulē došanos apstiprināja viņa ilggadējā mīļākā Amanda. Tonijs aizgāja mūžība svētdien Ņujorkas sli*nīcā pēc tam, kad tika nogādāts tur iepriekšējā dienā. Viņš cīnījās ar smagu muguras smadzeņu in*ekciju. Vīrietim tika veikta ope*ācija, pēc kuras viņš nespēja atgūties.

Amanda emocionāli aicināja Ganiosu. “Pēdējie vārdi, ko mēs teicām viens otram, bija: “Es tevi mīlu.” Mīlestība ir nepietiekams apgalvojums. Tu man esi viss… Mana sirds, mana dvēsele un mans labākais draugs. “Es tevi mīlu, Tonij,” sacīja aktiera draudzene.

Mīļotie ir kopā gandrīz desmit gadus un tikai pagājušajā nedēļā sāka plānot savas kāzas. Pēc Ganiosa draudzenes teiktā, svētdienas rītā viņš devās uz sli*nīcu, lai veiktu di*līzi, jo viņam bija sirds apstā*anās un or*ānu mazspēja.

Mākslinieka līgava atbildēja uz viņa fanu izteiktajiem līdzjūtības vārdiem. “Paldies. Tagad tas man ir vienkārši nereāli. Tas bija tik ātri. Viņš jutās slikti un vairākas dienas to slēpa no manis. Kad viņš beidzot man pateica un tika nogādāts sli*nīcā, viņa muguras smadzenes tika nopietni bojātas. Ārsti veica ope*āciju, un nākamajā rītā viņa sirds apstājās.

“Es esmu pilnīgi sagrauta,” sacīja Amanda.

Lasi vēl: “Šīs trīs zodiaka zīmes pārtrauks savu tumšo dzīves posmu!”: un 2024. gada februāra beigās būs miers un klusums

Slavenais filmu producents Šons Klārks, kurš viņu pazina, runāja par mākslinieka aiziešanu. “Skumji dzirdēt par Tonija Ganiosa aiziešanu mūžībā. Lai gan gadu gaitā man ar viņu bija daudzas lietišķas sarunas, es neteiktu, ka viņš bija draugs. Es viņu nemaz labi nepazinu. Tomēr viņš bija labs puisis , un žēl, ka viņš aizgāja mūžībā tikai divas nedēļas pirms lielā Porkija atkalapvienošanās Kulta klasikas nedēļas nogalē Bastropā, Teksasā, kurā viņam bija jāierodas. “Man ir žēl par mūsu zaudējumu,” citējam Klārku.

Leave a Comment