TOP5 zodiaka zīmes pie kurām nauda lips kā magnēts un jūsu dzīvē pavērsies jaunas durvis!

Uzziniet, kurām zodiaka zīmēm finansiāli vislabāk veiksies aprīlī! Saturns ir planēta, kas ir atbildīga par ienākumiem katra horoskopa īpašnieka mājās un par uzkrājumiem kopumā.

Jebkurā gadījumā šo aspektu var ietekmēt jebkura planēta atkarībā no katras zodiaka zīmes. Venera ir atbildīga par uzkrājumu palielināšanu, lai gan arī jebkura cita planēta spēj palielināt šos līdzekļus atkarībā no katra cilvēka enerģijas.

Saturns pārvalda Auna un Zivju zīmes pārstāvju finanses, Jupiters ienes naudu Vērša un Ūdensvīra dzīvē, Venera šajā ziņā rūpējas par Vēža un Strēlnieka dzīvi, Merkurs pārvalda Lauvu un Skorpionu naudas namu, Marss ietekmē Dvīņu un Auna zīmes pārstāvju labklājību, Mēness ir saistīts ar Jaunavu, bet Svari parasti saņem naudu no Saules.

Pārbaudi savas zināšanas ar šo testu!

Vēlamies pārbaudīt tavas zināšanas par dzīvniekiem. Izpildi šo testu un noskaidro cik daudz tu zini informācijas par šo tēmu!

1 / 2

Kuri dzīvnieki nārsto?

2 / 2

Kuram no nosauktajiem dzīvniekiem vienīgajam nav zobu?

Your score is

The average score is 59%

0%

 

Vērsis

2024. gada aprīlis ir lielisks mēnesis darbam, daudzsološs attiecībā uz finansēm, kas nāk no paaugstinājumiem. Vēršiem būs daudz darba, taču viņi būs apmierināti ar atalgojumu pēc visu uzdevumu vieglas izpildes.

Viņu pūles novērtēs īstie cilvēki un attiecīgi atalgos. Jupiters, Saule un Merkurs rūpēsies par šiem aspektiem, jo tie tranzītā šķērsos naudas namu.

Ja viņi strādās komandā, Vēršiem nebūs no kā baidīties, patiešām viņi dalīsies saņemtajā slavā, bet, jo labāk un ātrāk tiks paveikts darbs, jo ātrāk un vairāk naudas nāks, īpaši mēneša pirmajā pusē.

 

Dvīņi

Dvīņiem šomēnes veiksies profesionālajā jomā, kas nozīmē prēmiju vai pat paaugstinājumu, kas nesīs lielāku algu. Merkurs, kas visvairāk ietekmē šo zīmi, atrodas veiksmes mājā līdzās Saulei un Jupiteram, savukārt Venera, kas ir vistālākais sabiedrotais, tranzītā šķērso darba māju.

Šie tranzīti novedīs dzimtās zīmes tieši tādā amatā, kādā tās vēlas, tieši īstajā laikā, un viņu maciņi gūs ievērojamu labumu. Viņu talantus izcels profesionālie apstākļi, kādos viņi atradīsies, un tādējādi pasaule par viņiem būs ļoti labā omā un vēlēsies iesaistīt viņus pēc iespējas vairāk kopīgos projektos, protams, par atlīdzību.

Lasi vēl: Ko ir jādara 30.martā, lai veiksme, bagātība un pati laime tev nepagrieztu muguru? Tas ir svarīgi!

Šis ir mēnesis, kurā Dvīņi varēs radīt, ko vien vēlas, viņiem būs iespēja brīvi izpausties, prezentēt savas idejas un popularizēt projektus, kuriem viņi tic, un tas īstermiņā viņiem nesīs tikai atzinību.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment