9 lietas, par kurām vajadzētu runāt ar savu vīrieti, lai viņš pieķertos jums no visas sirds

Tas iedarbojas labāk nekā jebkura grezna izkārtne. Mūsdienās ir daudz psihologu, kouču un mentoru, kas pārdod dārgus attiecību kursus.

Tajos ir viss: kā satikt vīrieti, kā viņu uzķert pirmajā randiņā, kā viņu apprecēt un tā tālāk. Taču daudz kas no tā prasa laiku un jau izveidojušos izredzētā interesi. Un interesi vienmēr nodrošina komunikācija. Lūk, 9 lietas, par kurām vajadzētu runāt ar vīrieti, lai izraisītu viņa simpātijas.

Pārrunājiet to, kas ir interesants ne tikai jums vienai.

“Esmu precējies desmit gadus, katru vasaru ar sievu dodamies makšķerēt. Es sēžu ar makšķeri, bet viņa blakus man skatās uz uguni, dzer vīnu un lasa grāmatu. Atceros, kā vienā no randiņiem viņa runāja par sprauslām, un tad es sapratu, ka apprecēšos. Tikai pēc gadiem es uzzināju, ka viņa pirms šī randiņa bija lasījusi sava tēva grāmatu, lai mani ieinteresētu. Tā es uzķēros uz ēsmas.” Artis, 38 gadi.

Šeit ir svarīga piezīme: vai nu kopīgas intereses, vai viņa hobiji. Vīriešiem patīk apspriest kaut ko, ko viņš labprāt dara, viņi var to apspriest ilgi un ar aizrautību.

Iesaisties diskusijās, ja tas ir kopīgs hobijs, jautā par sasniegumiem, lūdz parādīt fotogrāfijas un apbrīno. Ja tēma jums nav tuva, izrādiet patiesu interesi, uzdodiet jautājumus, izlasiet informāciju tīmeklī, lai kaut ko ienestu diskusijā. Ir daudz iespēju.

Uzslavējiet viņa vai viņas panākumus un sasniegumus

“Pirmo reizi, kad man palielināja prēmiju, turklāt nelielu, es par to pastāstīju savam laulātajam. Jums būtu vajadzējis redzēt, cik viņa bija sajūsmā. Viņa mani uzslavēja un bija tik lepna, it kā es būtu atnesis mājās miljonu dolāru. Un es biju tik ļoti uzvilcies. Es gribēju katru reizi dzirdēt, kā viņa mani slavē. Tā ir taisnība, ko saka, ka aiz katra liela vīrieša stāv liela sieviete.” Maksims, 30 gadi.

Gludi pārejot no tēmas par hobijiem un izklaidēm, ir svarīgi turpināt slavēt savu partneri. Uzslavē pat par nelieliem panākumiem. Ticiet man, sievietes apbrīna viņam nozīmē ļoti daudz.

Iepriecinātas acis un vārdi “Tu esi mans varonis” kalpo kā vislabākā motivācija nopelnīt vairāk. Kad vīrs atgriežas mājās, pajautājiet, kā viņam pagājusi diena, ko viņš ir sasniedzis. Ticiet viņam, lai arī kas notiktu, un pārliecinieties, ka jūs viņam to sakāt. Vīrietis uzplaukst no uzslavām tikpat labi kā sieviete no komplimentiem.

Stāstiet interesantus faktus, jokojiet

“Man bija draudzene, tāpēc viņai bija kāds joks vai stāsts gandrīz par visu. Ar viņu bija interesanti, tu vienmēr uzzini daudz ko jaunu. Un tā viņa varēja uzķert gandrīz jebkuru vīrieti, un viņi palika ar viņu ilgu laiku. Reiz es jautāju viņas vīram, kāpēc viņi tik ilgi bija kopā, un viņš atbildēja, ka ar viņu vienmēr bija interesanti.” Anna, 29 gadi.

Vīriešiem pārsvarā patīk erudītas un ieinteresētas meitenes. Mūsdienās tīmeklī ir daudz video, kuros stāstīts par pārsteidzošiem faktiem, kurus zina tikai retais. Atceries dažus no tiem un, ja iespējams, padalies ar savu pavadoni.

Piemēram, sēžot restorānā, pastāsti viņam, ka no zemesriekstu sviesta var izgatavot dimantus. Kad viņš atgriezīsies mājās, viņš to atcerēsies un attiecīgi atcerēsies arī jūs. Pārsteidziet viņu, pastāstot daudz ko tādu, ko viņš nezina un kas viņu ieinteresēs.

Taču saglabājiet mērenību un nepārvērsieties par staigājošu enciklopēdiju. Jūs varat atcerēties arī pāris anekdotes, īpaši, ja protat tās izstāstīt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment