TOP5 zodiaka zīmes pie kurām nauda lips kā magnēts un jūsu dzīvē pavērsies jaunas durvis!

Jaunava

Tā kā 9. septembrī Jupiters ieradās naudas mājā Jaunavā, viņiem būs ne tikai neparasts aprīlis, bet pat vesels pārticīgs gads. Šajā mēnesī turpinās parādīties finansiālās iespējas, jo Saule liks šiem cilvēkiem vienkārši spīdēt, izcelties labā nozīmē, iegūt augstāku sociālo statusu un līdz ar to arī lielākus ienākumus.

Šajā zīmē atrodas arī retrogrādais Merkurs, karjeras nama valdnieks, kas šomēnes piešķirs nozīmi profesionālajai dzīvei.

Pat ja radīsies zināmas grūtības un situācijas, kas prasīs reorganizāciju un varbūt pat profesionālu pārorientēšanos, tās Jaunavu mājām nesīs tikai ļoti vērtīgus priekus. Var rasties bagātīgas iespējas lauksaimniecībā, nekustamā īpašuma vai sporta jomā.

 

Svari

Pateicoties Jupiteram, šiem iedzimtajiem ir ļoti daudzsološs periods no visiem aspektiem, bet jo īpaši attiecībā uz viņu finansiālo situāciju, kas uzplauks aprīļa sākumā. Ar Jupiteru savā pusē Svariem piemitīs liela pašpārliecinātība, un tas liks viņiem novērtēt tos, kam viņi ir svarīgi.

Tā kā viņi spēs saskatīt perspektīvu, viņiem būs augsta ranga draugi, kas viņiem sniegs vairāk iespēju sadarboties. Tā kā viņi jutīsies drosmīgi, viņiem pietiks drosmes īstenot jaunus projektus, kas iepriekš nešķita daudzsološi, kam neviens neticēja, un viņi no tiem daudz iegūs, ja pratīs tos vadīt. Viņiem tas būs jādara, lai paplašinātu savu redzesloku un paveiktu ko īpašu. Jupiters viņiem nesīs veiksmi,

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām pēc astrologu domām ir vismazākā iespēja dzīvē kļūt par nabagu

Ūdensvīrs

Līdz ar īstā rudens iestāšanos Ūdensvīriem nāk veiksme. Jupiters sadarbojas ar Saturnu, lai atvieglotu šo cilvēku dzīvi, un kā gan citādi tā varētu būt labāka, ja ne ar lielākiem ienākumiem? Turklāt Venera, Saule un Merkurs pārmaiņus šķērsos karjeras namu, tāpēc bagātināšanās iespēju būs daudz, taču ne uzreiz, visam nepieciešama pacietība.

Visticamāk, ka šajā gadījumā nāksies ceļot pāri jūrām un valstīm, lai sasaistītu spēcīgas partnerattiecības, kas ļaus paņemt to jauno auto, ko redzējuši autosalonā.

Iespējams, ka potenciālajiem uzņēmumiem būs jāiesaistās tiešsaistes tirdzniecībā, bet, lai to izdarītu, vispirms viņiem būs nedaudz jāiegulda līdzekļi savā tēla veidošanā, jānokārto daži eksāmeni un jāiegulda vairāk pūļu pētījumos, ko viņi veic un kas palikuši pāri.

 

Leave a Comment