Tikai 49 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris, mīļotais tēvs, vīrs, brālis, tēvocis, dēls un dārgs draugs daudziem

Tikai 49 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris, mīļotais tēvs, vīrs, brālis, tēvocis, dēls un dārgs draugs daudziem. Šī ziņa apbēdināja ļoti daudz cilvēkus. 

Pirmajās dienās un nedēļās pēc tuva cilvēka  aiziešanas, pārdzīvotās emocijas var būt dziļas. Apgalvojums “Es nekad vairs nepiedzīvošu laimi”, šķiet, ir satraucošs un ilgstošs atgādinājums gan tuvākajam, gan tālākajam laikam.

Garīdznieks uzsver, ka izteiktās spēcīgās emocijas liek domāt, ka atgriešanās “normalitātes” stāvoklī ir pilnīgi nesasniedzama. Laiks starp m.i.r..st.ību un jaunu sākumu bieži vien ir ievērojams.

 

Izpildi testu: 

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 79%

0%

Apstrādājot sākotnējo š.o.k.u, zaudējot mīļoto, un atzīstot neatgriezeniskas izmaiņas mūsu dzīvē un perspektīvā, mēs ieejam ikdienas dzīves rutīnā, ko var pielīdzināt attēlam ar trūkstošo gabalu.

 

Aizsaulē devies franšīzes “Marvel Cinematic Universe” aktieris Kenets Mičels

Kanādiešu aktieris Kenets Mičels, pazīstams ar lomām filmās “Kapteine Mārvela” un “Zvaigžņu ceļš: atklājums”, n.o.m.ira 24. februārī 49 gadu vecumā pēc vairāk nekā piecu gadu cīņas ar smagu Lu Geirga sl.imīb.u (.a.mi.o..tro.fi.s.ko l.a..te.r.āl.o. skle.r.o..zi). Mākslinieka ģimene šo ziņu paziņoja sociālajos tīklos.

https://spogulis.baltic-course.com/toliks-beidzot-atradies-bet-magone-nak-klaja-ari-ar-citiem-patikamiem-jaunumiem/122693

“Ar smagu sirdi paziņojam, ka mūžībā aizgāja Kenets Aleksandrs Mičels, mīļotais tēvs, vīrs, brālis, tēvocis, dēls un dārgs draugs daudziem,” paziņoja Mičela ģimene.

Lasi arī: Kura ģimene ir visdraudzīgākā?

Lasi vēl: Kāpēc naktī kategoriski vajadzētu izvairīties no pulkstenī skatīšanās: par to daudzi klusē, tomēr tas ir jāņem vērā

Mičela radošajā bagāžā bija vairāk nekā 25 populāri kino un televīzijas projekti, tostarp atzītie seriāli “Grejas anatomija” un “CSI Lasvegasa”.

 

Leave a Comment