Rīdzinieks atklāj, kā ļoti viegli un samērā ātri tikt pie lielas naudas: ”Beidzot tikšu pie savas mājas”

Rīdzinieks atklāj, kā ļoti viegli un samērā ātri tikt pie lielas naudas. Viņš ir priecīgs, sajūsmināts un atklāj, ka beidzot ir piepildījies sapnis un beidzot uzsāks privātmājas būvniecību. 

Vidējā mēnešalga pēc nodokļu nomaksas ir 1119 eiro. Vidējā neto darba samaksa, kas aprēķināta pēc darba vietas nodokļu atskaitīšanas, sasniedza 1119 eiro, kas ir 72,9% no bruto algas.

Šis rādītājs salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu pieauga par 11,3%, taču, ņemot vērā inflāciju, faktiskais neto darba samaksas pieaugums bija 2,2%.

Vidējo gada ienākumu svārstības 2023. gadā noteica valstī noteiktās minimālās algas palielināšana no 500 līdz 620 eiro, kas veido 24% pieaugumu pilnas slodzes nodarbinātībai.

Kā no piena pagatavot mēslojumu istabas augiem un stādiem: instrukcija soli pa solim

Turklāt liela nozīme bija arī maksimālā neapliekamā sliekšņa paaugstināšanai un mainīgā neapliekamā sliekšņa noteikšanai izmantotā koeficienta korekcijai.

 

Izpildi šo testu: 

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 77%

0%

 

2023.gadā mēneša vidējā bruto darba samaksa sabiedriskajā sektorā bija 1553 eiro, kas bija par 20 eiro vairāk nekā privātajā sektorā – 1533 eiro. Turklāt algu pieauguma temps sabiedriskajā sektorā bija augstāks – 13,1%, salīdzinot ar 11,5% privātajā sektorā.

Vispārējās valdības sektorā, ietverot valsts un pašvaldību iestādes un ar tām saistītās kapitālsabiedrības, vidējā darba samaksa pieauga līdz 1502 eiro, kas atspoguļo 12,2% pieaugumu.

Lasi vēl: Pagātne 2024. gada martā sasniegs 3 zodiaka zīmes un jums nāksies beidzot atbildēt par savām kļūdām!

Tomēr cilvēki stāsta, ka šī summa ir ļoti maza, ja vēlies piepildīt savus sapņus un ieceres. Cilvēki vēlētos saņemt vairāk. Kāds rīdzinieks gan ir dalījies ar savu panākumu atslēgu un to, ka nesen ir ieguvis milzīgu summu savā īpašumā bez piepūles! Bet kā? Noskaidrosim! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment