Rīdzinieks atklāj, kā ļoti viegli un samērā ātri tikt pie lielas naudas: ”Beidzot tikšu pie savas mājas”

“Momentloterijas biļetes pērku reti, tikai reizi gadā. Laimīgajā dienā izlasīju laimētāju veiksmes stāstus, un, iedvesmojoties no tiem, nolēmu iegādāties momentloterijas biļetes,” stāstīja laimīgais uzvarētājs.

Iegādājoties Simtgades loterijas biļetes, uzvarētājs esot piedzīvojis nojausmu par ievērojamu naudas atlīdzību.

 

Pēc sākotnējās Simtgades loterijas biļetes saskrāpēšanas un atklājuma, ka tajā nav laimestu, ar nepacietību ķēros pie otrās, un par prieku izcīnīju uzvaru ar 10 000 eiro,” stāsta rīdzinieks.

“Es piedzīvoju plašu emociju gammu – sākumā biju neizpratnē, vai tas tā tiešām ir? Pagāja zināms laiks, līdz sapratu, ka veiksme man uzsmaidījusi un esmu laimējusi loterijā,” stāsta uzvarētājs.

 

Lasi vēl: 99,9% precizitāte: 4 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir dzimušas līderes

Laimīgais cilvēks ar lielu gandarījumu pauž, ka viņam ir daudz pieticīgu tieksmju, un loterijas džekpota iegūšana veicinās viena no šiem sapņiem. Līdz ar to tuvākajā laikā viņi iecerējuši uzsākt savas personīgās dzīvesvietas celtniecību.

Kā no piena pagatavot mēslojumu istabas augiem un stādiem: instrukcija soli pa solim

Persona apgalvo, ka ir svarīgi ticēt savai intuīcijai un izmantot iespēju piedalīties loterijā, kad tas jūtas piemēroti. Pārbaudīt savu veiksmi ir ļoti svarīgi, jo nav iespējams paredzēt, kad veiksme var dot priekšroku.

Kāds komentētājs raksta: ”Apsveicu no sirds. Vismaz kāds pozitīvisms.”, ”Beidzot kas baudāms acīm. Lai izdodas.” Tomēr ir daudz cilvēki, kuri šim visam it nemaz netic: ”Melus teorija”, ”Tā Latvijā patiesībā nenotiek!”, ”Kamēr es nelaimēšu, es neticēšu!”.

Arī interesanti: Bagātīga raža bez izmaksām. Mēslošanas līdzekļi, kas neko nemaksā, bet rada īstu ražas furoru

 

Leave a Comment