Testiņš: izvēlies sev tīkamāko jauno sievieti un uzzini interesantu informāciju par sevi! Neticami!

Sieviete numur trīs

Tu esi pieticīgs, noslēgts un kautrīgs cilvēks. Paiet zināms laiks, lai izveidotu saikni ar citiem cilvēkiem, taču laika gaitā tu vari pilnībā atvērties, ja uzticies otram cilvēkam. Tev patīk, ja dzīvē viss attīstās pēc plāna, tu neciet spontanitāti un impulsivitāti. Tu esi laipns cilvēks, kas cenšas izvairīties no konfliktiem un nespēj ilgi turēt sevī aizvainojumu.

Turklāt tu esi empātisks cilvēks, kas spēj saprast citu jūtas un emocijas. Tu viegli spēj atteikties no saviem labumiem, lai iepriecinātu otru cilvēku. Tomēr tev ir nepieciešams “uzlādēties”, tāpēc laiku pa laikam tev nepieciešams pabūt vienatnē ar sevi.

Sieviete numur četri

Tavas galvenās rakstura iezīmes ir atturība un nosvērtība, un tevi nevar viegli samulsināt vai novest no pareizā kursa. Tu labāk ieklausies savā prātā un ignorē savu sirds balsi.

Tu zini, ka vari sasniegt daudz, tāpēc nebaidies no šķēršļiem savā ceļā. Tu esi lepns cilvēks un ļoti mīli sevi un savu labklājīgo dzīvi.

Tomēr tu esi arī maigs un labsirdīgs pret saviem mīļajiem. Tu pastāvīgi ņem vērā viņu intereses un nekaitē tām pat tad, ja tās kavē tavu mērķu sasniegšanu. No pirmā acu uzmetiena tu līdzinies sniega karalienei, bet patiesībā saziņā un komunikācijā esi atsaucīgs un patīkams cilvēks.

 

Gaišreģe Kažeta nosaukusi laimīgos un nelaimīgos dzīvokļu numurus – Un Kādā dzīvo tu?

Sieviete numur pieci

Tu esi ārkārtīgi neatlaidīgs un neatkarīgs cilvēks. Tu vienmēr sasniedz savus mērķus, izmantojot jebkurus līdzekļus. Tu proti strādāt ar sevi un neļauj sev slinkot un pārmēru atslābināties.

Tu esi pārliecināts par sevi un reti lūdz vai pieņem palīdzību no citiem, pat tad, ja viņi patiesi vēlas tevi atbalstīt un izrādīt rūpes.

Lasi vēl: Ārzemju meteorologi izplata paziņojumu uz tuvāko diennakti! Daudziem var tas nepatikt!

Tu esi spītīgs, kas nozīmē, ka cilvēkiem nav viegli tevi pārliecināt vai piespiest mainīt savas domas. Tev arī nav viegli iepazīties ar cilvēkiem, bet tie, kas spēj aizklauvēties līdz tavai sirdij, kļūs par patiesiem draugiem uz daudziem gadiem.

 

Leave a Comment