Tas ir noticis! WhatsApp parādījies jauns atjauninājums, kuru tik ilgi gaidīja lietotāji

WhatsApp, pasaulē populārākā ziņojumapmaiņas lietotne, gatavojas ieviest jaunu funkciju, ko tās lietotāji ir gaidījuši jau sen. Pēc vairākām informācijas noplūdēm kļuva zināms, ka funkcija ir teju izlaišanas stadijā.

Pēdējā laikā WhatsApp jau ir veikusi dažas būtiskas izmaiņas. Piemēram, ir iespēja dzēst ziņojumus visiem kontaktiem vienlaicīgi, un parādījies jauns darba režīms, strādājot ar vairākām ierīcēm. Un tagad ziņu rediģēšanas funkcija ir nākamā lielā lieta.

Šī funkcija dažiem lietotājiem ir kļuvusi par sapni, bet citiem par murgu. Lai gan tas dos cilvēkiem iespēju labot drukas vai gramatikas kļūdas, to var izmantot arī, lai mainītu ziņojuma nozīmi, kas var izraisīt potenciālus pārpratumus vai domstarpības.

WhatsApp jau kādu laiku strādā pie ziņojumu rediģēšanas funkcijas, un daži lietotāji to ir spējuši notestēt. Viņi apstiprina, ka funkcija ir viegli lietojama un darbojas diezgan labi.

Lai rediģētu ziņojumu, nepieciešams turēt ar pirkstu uz ziņojuma, līdz ziņa tiek izdzēsta. Pēc tam konteksta izvēlnē jāatlasa opcija “Rediģēt”.

Lasi vēl: “Šis ir nopietns iemesls, lai pārstātu žāvēt drēbes istabā!”; Nedariet to

Atlasot rediģēšanas opciju, būs iespējams redzēt ziņas priekšskatījumu un zem tā teksta ievades lauku. Pēc tam ziņojumā varat veikt jebkādas izmaiņas.

Lūk, kas ir vēl interesanti – lasi tālāk

Leave a Comment