Tas ir noticis! WhatsApp parādījies jauns atjauninājums, kuru tik ilgi gaidīja lietotāji

Tas, kas rakstīts zemāk esošajā teksta ievades laukā tiks nosūtīts kā rediģēts ziņojums, aizstājot iepriekšējo tekstu. Jūs varat rediģēt ziņu tik reižu, cik vēlaties, ja vien iekļaujaties rediģēšanas laika limitā, kas pašlaik ir 15 minūtes.

Kad norediģēsiet ziņojumu, WhatsApp atzīmēs to kā “Rediģēts”. Sākotnējais ziņas nosūtīšanas laiks tiks saglabāts un nemainīsies no ziņas rediģēšanas brīža.

Ir arī vērts atzīmēt, ka nav rediģēšanas vēstures, tāpēc neviens nevarēs redzēt, kāda bija iepriekšējā ziņa, ja viņš to neredzēja saņemšanas brīdī. Vienīgais, ko jūs varēsit zināt, ir tas, ka ziņojums ir mainīts.

 

WhatsApp ir pazīstams ar savu funkciju aktivizēšanu servera pusē, kas nozīmē, ka lietotāji, kuriem nav jaunākās WhatsApp versijas, saņems tekstu, kas norāda, ka “Jūs esat saņēmis rediģētu ziņojumu. Varat to apskatīt, ja jums ir jaunākā WhatsApp versija.”

Viena no bažām, kas var rasties dažiem lietotājiem, ir iespēja ļaunprātīgi izmantot ziņu rediģēšanas funkciju. Lai gan tas ir noderīgs rīks, vienmēr pastāv iespēja, ka to var izmantot, lai manipulētu ar sarunām vai maldinātu.

Lasi vēl: 60 gadu vecumā mūžībā negaidīti aizsaukts leģendārs aktieris; viņš atrasts savās mājās

Lai atrisinātu šo problēmu, WhatsApp ir iestatījis salīdzinoši īsu laika posmu ziņojumu rediģēšanai. Iespējams, ka nākotnē tas var tikt koriģēts.

 

Leave a Comment