60 gadu vecumā mūžībā negaidīti aizsaukts leģendārs aktieris; viņš atrasts savās mājās

Pavisam negaidīti mūžībā aizsaukts leģendārs aktieris, kurš visu savu dzīvi ir veltījis karjerai un darbam aktiermākslā. Atgādināsim, ka aktieris mūžībā aizgāja 60 gadu vecumā. 

60 gadus vecais Lenss Rediks tika atrasts miris savās mājās Kalifornijā.

Šarona loma izpildītājs filmā “Džons Viks” tika atrasts miris 17. marta rītā. Tiesībsargājošo iestāžu avoti norāda, ka Lensa nāve šķiet dabiska, taču patiesais iemesls vēl nav noskaidrots.

Traģēdija daudziem bija negaidīts pārsteigums: jau nākamajā nedēļā Lensam bija paredzēts piedalīties TV šovā, lai reklamētu jauno projektu. Pirms divām dienām aktieris sociālajos tīklos dalījās priecīgās fotogrāfijās, kurās redzams kopā ar saviem suņiem. 13. martā notika filmas “Džons Viks 4” pasaules pirmizrāde.

“Džona Vika” režisors Čads Stahelskis un galvenās lomas atveidotājs Kiānu Rīvss pēc traģēdijas izplatījuši paziņojumu. “Mēs esam neticami apbēdināti un bēdu sagrauzti par mūsu mīļotā drauga un kolēģa Lensa Redika zaudēšanu.

Viņš bija nepārspējams profesionālis, un vienmēr bija liels prieks ar viņu strādāt. Mūsu mīlestība un lūgšanas ir kopā ar viņa sievu Stefaniju, viņa bērniem, ģimeni un draugiem. Mēs veltām filmu viņa piemiņai. Mums viņš ļoti pietrūks,” teikts mākslinieku paziņojumā.

Lenss Rediks ir pazīstams arī ar Sedrika Danielsa lomu seriālā “Noklausīšanās” un Alberta Veskera lomu seriālā “Nezūdošais ļaunums. Nebeidzamā tumsa”.

Lasi vēl: Pāvels Globa pēc zvaigznēm paredzējis grūtu laiku: Zodiaka zīmes, kuras aprīlī var saskarties ar grūtībām

Viņš spēlēja arī tādās populārās filmās kā “Lielās cerības”, “Liecinieks pret mafiju” un “Nesaki ne vārda.” Kopumā aktierim ir vairāk nekā 100 lomas filmās. Lensas ārējais izskats ir izmantots Horizon, Quantum Break un citu datorspēļu sērijas varoņiem.

 

Leave a Comment