“Tas atnāks no ļoti tāliem dienvidiem…” – ar negaidītām ziņām pirmdienas rītā klajā nāk meteorologs Toms Bricis. Vai gaidāmi jauni siltuma rekordi?

Foto – Pexels

Laika ziņu eksperts Toms Bricis pirmdienas rītā viesojās raidījumā “Rīta Panorāma”, lai pastāstītu skatītājiem par to, kādi laika apstākļi tad ir gaidāmi šajā nedēļā un vai tiešām Lieldienās Latvijā būs plus 20 grādu silts?

Eksperts neslēpj – siltums nāks, tomēr nebūs tā, ka ar “stabilu noturīgumu”. Rādot uz karti, kurā redzamas gaisa masas, kas jau tuvākajās dienās aptvers Latviju, Toms skaidro: “Zilā krāsa, tas ir vēsums visā Eiropā. Tad trešdien gaisa temperatūra strauji paaugstināsies. Piektdiena atkal būs nedaudz vēsāka, sestdien, svētdien – atkal siltāks.”

Taču, izrādās, ka būtiski ir ņemt vērā arī vēja virzienu, jo tas visai krasi var mainīt prognozes dažādos Latvijas reģionos.

Izpildi testu! 

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 79%

0%

“Kas vēl jāņem vērā – piekraste. Piemēram, ceturtdien, valdot dienvidaustrumu vējiem, liepājnieki dabūs siltāko laiku Latvijā, tur būs pat plus 17 grādi liels siltums. Savukārt, kad nāks tas Lieldienu siltums, tas nāks ar dienvidaustrumu vējiem,” – stāsta Bricis, brīdinot, kad tad gan “spēles noteikumi” mainīsies krasi.

Lasi vēl: Toms Bricis steidz paziņot, ka Lieldienu brīvdienās labāk neapmeklēt šo Latvija vietu! Ir zināms iemesls

Foto – Pexels

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment