”Swedbank” pārstāvji nākuši klajā, ka gaidāmas jaunas norēķinu kartes ar īpašām ekstrām

”Swedbank’ pārstāvji pavisam nesen nākuši klajā ar patīkamām ziņām visiem viņu klientiem. Gaidāmas jaunas norēķinu kartes ar īpašām ekstrām. 

Swedbank pirmsākumi meklējami pirmās krājbankas dibināšanā Zviedrijā 1820. gadā. 1992. gadā vairākas Zviedrijas krājbankas apvienojās, izveidojot Sparbanken Sverige, kas vēlāk, 1997. gadā, apvienojās ar Föreningsbanken un kļuva par FöreningsSparbanken.

Swedbank pirmsākumi Baltijā aizsākās 1991. gadā, kad Hansapank tika izveidota Igaunijā kā Tartu komercbankas daļa, bet 1992. gadā kļuva par neatkarīgu banku. 1995. gadā Hansabanka sāka darboties Latvijā.

Nākamajā gadā Hansabanka paplašināja savus uzņēmumus Latvijā, iegādājoties Deutsche-Lettische Bank un uzsāka darbību Lietuvā. 1998. gadā Hansabanka apvienojās ar Eesti Hoiupank, iegādājoties Zemes banku, pēdējās bankas Latvijas meitasuzņēmumu.

Tajā pašā gadā FöreningsSparbanken ieguva dominējošo Hansabankas daļu, tomēr 2005. gadā tā atguva visas akcijas, tādējādi padarot Hansabanku par meitas uzņēmumu.

Lasi vēl: “Kāda ir jūsu neatrisinātā karma?”; Izvēlies attēlu, kurš jūs piesaista un uzzini par savu karmu

”Swedbank” pārstāvji pavisam nesen nāca klajā ar informāciju, ka drīzumā gaidāmas jaunas norēķinu kartes ar īpašām ekstras funkcijām. Tās sola jau tuvākajā laikā. Lūk, kādas būs ekstras!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment