Sargeņģelis aiz muguras: trīs zodiaka zīmes, kuram veiksies visu maija mēnesi, pat melnā mēness laikā

Astroloģe Tamāra Globa sacīja, ka 2023. gada maijā būs bīstami datumi. Pēc viņas teiktā, mēneša beigās būs kritiski notikumi, kas skars teju ikvienu no mums.

Kosmoss ir milzīgs dažādu enerģiju klāsts, kas izpaužas domās, runās un darbos, caurstrāvojot visu radīto. Arī cilvēce ir to neierobežoto enerģiju atspulgs, kas caurstrāvo Visumu.

Ja jums ir labas domas, no jums izplūst pozitīva aura, ko jūt apkārtējie, un tā uzlabo jūsu prātu un ķermeni. Un otrādi, negatīvas domas rada negatīvu enerģiju, ko jūt citi un kaitē jūsu labklājībai.

Labu vārdu izteikšana no sirds pacilā apkārtējos, savukārt skarbi vārdi, kas izteikti dusmās, sāpina gan sevi, gan citus. Labu darbu veikšana rada labu karmu, paverot ceļu uz panākumiem dzīvē, turpretī slikti darbi rada sliktu karmu, aicinot bēdas un neveiksmes.

Kurām zodiaka zīmēm maija mēnesī sargeņģelis stāvēs klāt un izkliedēs visas jūsu problēmas?

Ūdensvīrs

Maija mēnesī zodiaka zīmes pārstāvji gozēsies debess ķermeņu pielūgšanā. Bet tikai tad, kad Jupiters apbrīno Ūdensvīru, uzvaras vilnis viņus pārņems.

Maija pirmajām dienām austot, astroloģe iesaka uzsākt ceļojumu pretī vissvarīgākajam, soļot pretī senu tieksmju īstenošanai un drosmīgi mesties uz priekšu, lai iekarotu jaunus apvāršņus.

Lasi vēl: ”Swedbank” pārstāvji nākuši klajā, ka gaidāmas jaunas norēķinu kartes ar īpašām ekstrām

Šis periods jums būs ļoti veiksmīgs tieši finansiālajā ziņā. Iespējams pavisam drīz jūs laimēsiet kādā varenā laimestā, vai atgūsiet reiz kādam aizdoto naudu.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment