Jaunākā informācija par Rēzeknes pusē pazudušo 7 gadīgo meitenīti: ”Šorīt jau no plkst.6:00 sākām meklēt”

Meitenīte pazudusi kādā Rēzeknes ciemā. Viņas meklēšanā ir iesaistīti simtiem brīvprātīgo un attiecīgo iestāžu cilvēki, droni un, protams, arī kinologi. 

Ievērojams dienestu un brīvprātīgo iedzīvotāju skaits neatlaidīgi cenšas Rogovkā atrast prombūtnē esošo septiņgadīgo meitenīti Justīni Reinikovu. Attiecīgās iestādes pārstāvji ziņo, ka jauniete cieš no veselības sarežģījumiem.

Kopš jaunās meitenītes pazušanas ir pagājušas divas dienas, un milzīgs skaits neatliekamās palīdzības dienestu un brīvprātīgo ir rūpīgi izpētījuši ciematu un tā apkārtni.

Meklēšanas darbi ir turpinājušies visu nakti un turpinās vēl joprojām. Diemžēl rezultāti līdz šim bijuši nesekmīgi, taču meklēšanas darbi turpinās. Cilvēki ir apņēmības pilni atrast pazudušo meitenīti.

Ekrānšāviņš no vs.lv

Šobrīd zināmā informācija norāda uz to, ka meitenīte pašrocīgi izgājusi nevienam nemanot no mājas un devusies nezināmā virzienā. Ik pa laikam no dažādām Latvijas pilsētām tiek saņemti zvani par līdzīgas meitenītes redzēšanu, tomēr tās galu galā netiek apstiprinātas.

Lasi vēl: “Viņš bija pazīstams, kā reklāmu un klipu veidotājs..”; Mūžībā aizgājis režisors, scenārists, producents un klipu veidotājs

Šobrīd jau kopš sešiem rītā cītīgi strādā ievērojama brīvprātīgo grupa, un jau ir izsūtītas vairākas meklēšanas grupas. Līdz ar to paplašināta brīvprātīgo līdzdalība šobrīd nav nepieciešama.

Lai aizsargātu šo brīvprātīgo labklājību, varas iestādes aicina iedzīvotājus neiesaistīties autonomās meklēšanas operācijās. Gadījumā, ja nepieciešama lielāka brīvprātīgo iesaiste, kārtībsargi nekavējoties informē sabiedrību.

Lūdzu, aplūkojiet meitenītes attēlu un ja jūsu rīcībā ir svarīga informācija par meitenītes atrašanu lūdzu nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67 006 734 vai 110.

7 gadīgā meitenīte bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Atgādināsim, ka meitenīte nerunā.

 

Leave a Comment