Stipri pāragri aizsaulē devies uzlecošais aktieris, kuram bija vien 38 gadi; visus tas satrieca

Stipri pāragri aizsaulē devies uzlecošais aktieris, kuram bija vien 38 gadi. Visus tas satrieca un neviens nespēj ar to samierināties. Atbalstītāji mēģina palīdzēt ģimenei. 

Atgūties no sērām var būt sarežģīts process, taču šeit ir daži vispārīgi padomi:

Atzīstiet savas jūtas un pieņemiet tās. Meklējiet atbalstu un sarunu ar draugiem vai ģimenes locekļiem. Veiciet fiziskās aktivitātes, kas palīdzēs atbrīvoties no negatīvām emocijām un uzlabos garastāvokli.

Mēģiniet meditāciju vai dziļu elpošanas tehnikas, lai mazinātu stresu un nomierinātu prātu. Pievērsiet uzmanību pozitīvām domām un piepildiet savu dzīvi ar patīkamiem un jums interesantiem nodarbošanās veidiem.

Lasi vēl: Mazsālīti gurķi 1 nakts laikā – visi uzskata, ka etiķis nav nepieciešams, bet ar to gurķi ir ļoti kraukšķīgi un garšīgi

Ja jūtaties, ka nevarat paši tikt galā, konsultējieties ar profesionālu palīdzību, piemēram, terapeitu vai psihologu.

 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

 

38 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē devies  austrāliešu aktieris.

Trīs iemesli, kāpēc jaunais un modernais attiecību modelis “viesu laulības” vairs nav piemērotas vīriešiem

38 gadus vecais Lūks Linčs (Luke Lynch) no Tempes sākotnēji bija iestudējis “Dika” lomu populārajā komēdijā, ko 80. gados slavenā komēdijā iestudēja Dollija Partona (Dolly Parton).

Viņa trīs gadus vecais partneris Dīns Keinss (Dean Caines) sacīja, ka šis satricinājums ir skāris ne tikai ģimeni un draugus, bet arī plašākas teātra kopienas grupas, kas ir “kā ģimene”.

Lasi vēl: 5 sargeņģeļu vēstījumi, kurus pat dižā Vanga ieteica neignorēt. Centies saprast to jēgu, lai neiedzīvotos nelaimēs!

“Mēs piedzīvojām dziļu zaudējumu mūsu kopienā. Lūks Linčs (Luke Lynch), cienījams dalībnieks, aktieru grupas biedrs un dārgs draugs, negaidīti mūs pameta,” sacīja Rokdeilas muzikālā biedrība (Rockdale Musical Society – RMS).

Diemžēl šobrīd iemesls netiek atklāts.

Leave a Comment