Starp nogrimušā Titānika atlūzām atrod ko neparastu; pat ūdenslīdēji uz brīdi apklusa

Iepriekš minētais uzņēmums bija atbildīgs par sākotnējā visaptverošā trīsdimensiju modeļa izveidi kuģim, kas gāja bojā Atlantijas okeāna ziemeļu reģionā 1912. gada 15. aprīlī pēc sadursmes ar aisbergu.

Magellan publicētajos un pieejamajos attēlos redzamas krelles, kas izgatavotas no megalodona (izmirušas haizivju sugas) zobiem un tajos iestrādātas zelta rotaslietas.

Megadalons – ir izmirusi aizvēsturiskā haizivju suga, kas dzīvoja pirms aptuveni 15,9 līdz 2,6 miljoniem gadu kainozoja ērā. Domājams, ka tas sasniedza 16 metru garumu un 47 tonnu svaru.

Saskaņā ar līgumu, kas noslēgts starp Apvienoto Karalisti un Amerikas Savienotajām Valstīm, ir stingri aizliegts izvilkt jebkādus artefaktus no avārijas vietas vai tās tuvumā. Līdz ar to Magelāna komandai bija aizliegts manipulēt ar vra, kas atrodas jūras gultnē, un tai bija jānoliek kaklarota atpakaļ jūrā.

Lasi vēl: Mūžībā devies talantīgs latviešu rakstnieks un politiķis; viņš ir bijis arī goda pilsonis

Lasi vēl: 2005. gadā dzimusī pazudusī meitene no Latvijas, pati komentē savu pazušanas iemeslu – lūk!

Magelāns cenšas atrast vērtīgā dārgakmens likumīgo īpašnieku, izmantojot mākslīgo intelektu, lai sazinātos ar 2200 personu radiniekiem, kuri uzkāpa uz kuģa. Šim nolūkam ieviestā tehnoloģija rūpīgi pārbaudīs pasažieru iekāpšanas video ierakstus, izmantojot sejas un apģērba atpazīšanas metodes.

Arī interesanti: Šokējoši! Kas notiek ar cilvēku jau nākamajā dienā pēc smēķēšanas atmešanas

COMMENTS

Leave a Comment