2005. gadā dzimusī pazudusī meitene no Latvijas, pati komentē savu pazušanas iemeslu – lūk!

2005. gadā dzimusī pazudusī meitene no Latvijas, pati komentē savu pazušanas iemeslu – lūk! Likumsargi ziņo, ka meitene pazuda 1.jūnijā un tikai pavisam nesen viņa tika pasludināta par atrastu. 

Likumsargi 1.jūnijā publiskoja savu paziņojumu par iepriekšminētās jaunietes atrašanās vietu. 1.jūnijā Daniela izgāja no savas dzīvesvietas, tomēr pirms neilga laika viņa pati komentēja savu pazušanu.

Viņa bija izbraukusi no savas dzīvesvietas Ogrē 28. maijā. Šī ir jau otrā reize instancē trīs mēnešu laikā, kad meiteni meklē likumsargi.

Šie apstākļi kļuva savādi, kad jaunā sieviete pati iesaistījās sarunās, kas saistītas ar meklēšanas paziņojumu. Līdz 1. jūnijam jauniete bija sarkastiski atzinusi policijas reklāmu un paudusi savu nepatiku pret konkrētām personām savā lokā.

Lasi vēl: Veikalu tīkls “LaTS” paziņo fantastiskus jaunumus! Visvairāk šie priecīgie notikumi skars Latvijas lauku teritorijas

Lasi vēl: Visi miljardieri ir dzimuši zem ļoti īpašām zodiaka zīmēm; pat spēcīgākie astrologi apgalvo, ka viss slēpjas tieši zodiaka zīmē

Pēc tam viņa atvainojās par saviem izteikumiem.  Jauniete esot veiksmīgi atradusies. Vairāk informācijas netiek dots, nav zināms vai viņa atgriezusies pie vecākiem.

Arī interesanti: Franču vīramāte putekļsūcējam uzvilka zeķi: sākumā nesaprata, kāpēc, bet tagad pati tā daru

 

Leave a Comment