Veikalu tīkls “LaTS” paziņo fantastiskus jaunumus! Visvairāk šie priecīgie notikumi skars Latvijas lauku teritorijas

”Lats” pārstāvji nāca klajā ar patīkamu informāciju visiem saviem pircējiem. Šie patīkamie jaunumi visvairāk skars tieši tos, kuri dzīvo Latvijas lauku teritorijās. 

2007. gadā tika nodibināta SIA Latvijas Tirgotāju asociācija – organizācija, kas apvieno mazos un vidējos Latvijas pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumus izmaksu samazināšanas, konkurētspējas paaugstināšanai vietējā tirgū un koordinētu mārketinga pasākumu nolūkos.

LaTS izveidoja un izstrādāja paši veikalnieki un personas, kuras ar savu iepriekšējo pieredzi ir pierādījušas savu prasmi efektīvi darboties sarežģītos apstākļos.

Katram tirgotājam kā sava uzņēmuma īpašniekam piemīt radošums, neatlaidība un zināšanas. Tomēr LaTS zīmols viņiem piešķir izturību un atzinību ārpus vietējās kopienas robežām.

Lasi vēl: Šis rīts Latvijai nācis ar skumjām: Aizsaulē devies talantīgs latviešu sportists, vien 38 gadu vecumā

Lasi vēl: Visi miljardieri ir dzimuši zem ļoti īpašām zodiaka zīmēm; pat spēcīgākie astrologi apgalvo, ka viss slēpjas tieši zodiaka zīmē

Tīklā ir apvienojošies 270 uzņēmumi ar vairāk kā 700 tirdzniecības vietām visā Latvijā. Nesen tīkla pārstāvji paziņoja patīkamus jaunumus, kuri skars tieši Latvijas lauku teritorijās dzīvojošos iedzīvotājus.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment