Veikalu tīkls “LaTS” paziņo fantastiskus jaunumus! Visvairāk šie priecīgie notikumi skars Latvijas lauku teritorijas

Kā pastāstīja SIA “Latvijas Tirgotauju savienes” valdes priekšsēdētājs Raimonds Okmanis, mazumtirdzniecības tīkls “LaTS” savas tiešsaistes tirdzniecības platformas pilnveidošanai atvēlējis 50 000 eiro.

Persona paziņoja, ka arvien vairāk lauku tirdzniecības vietu, kas atbilst “LaTS” tīkla priekšnosacījumiem, tiek integrētas interneta veikala platformā. Izmantojot centralizētu zvanu centru, pasūtījumi tiek saņemti un apstrādāti, galu galā veicinot vienotas tirdzniecības platformas izveidi.

Pēc Okmaņa teiktā, atsevišķi veikali šobrīd atturas no dalības dažādu iemeslu dēļ, piemēram, transporta trūkuma dēļ, kas aprīkots ar piemērotu saldētavu, kas ievēro visus nepieciešamos noteikumus. Neskatoties uz to, procesa virzība pakāpeniski virzās uz priekšu un palielinās.

Lasi vēl: Šis rīts Latvijai nācis ar skumjām: Aizsaulē devies talantīgs latviešu sportists, vien 38 gadu vecumā

Lasi vēl: “Cik viegli jūs ir aizvainot un cik bieži jūs apvainojaties, un cik ilgi atceraties pāri nodarījumu?”; Izvēlies vardi un uzzini

Kā norādīja valdes priekšsēdētājs, pateicoties internetveikala attīstībai, pieaug arī “LaTS” apgrozījums, jo īpaši Pierīgā, tomēr šobrīd viņi vairāk balstīsies uz lauku teritorijām.

 

Leave a Comment