Šis rīts Latvijai nācis ar skumjām: Aizsaulē devies talantīgs latviešu sportists, vien 38 gadu vecumā

Aizsaulē devies talantīgs latviešu sportists, vien 38 gadu vecumā. Publiski par sportista smago slimību kļuva zināms šī gada ziemā, kad tika lūgta sabiedrības palīdzība, lai nodrošinātu nepieciešamo ārstēšanos.

Mācība par dvēseļu pārmiesošanos apgalvo, ka pēc cilvēka aiziešanas dvēsele pārceļas kādā citā ķermenī un sāk jaunu dzīvi, tam tic budisti un hinduisti.

Arī eiropieši tic dvēseļu pārceļošanai cilvēka aiziešanas brīdī, tikai viņi neatzīst, ka dvēsele varētu pārdzimt arī dzīvniekā, kā to pieņem hinduisti, budisti un senie grieķi.

 

Pēc cīņas ar smagu s.l.i.m.īb.u. 38 gadu vecumā aizsaulē devies bijušais Latvijas izlases futbolists Gints Freimanis.

Publiski par futbolista smago s.l..i.m.ī.b.u kļuva zināms šī gada ziemā, kad tika lūgta sabiedrības palīdzība, lai nodrošinātu nepieciešamo ārstēšanos un izveseļošanos. 

2021/gadā viņam atklāja ādas vēzi. Diemžēl, veicot kārtējās pārbaudes bijušajam sportistam šā gada 17. janvārī, atklāja metastāzes galvā. 2023.gada februārī futbolists lūdzis ziedojumus.

Latvijas izlases sastāvā Gints Freimanis debitēja 2014. gadā Baltijas kausa cīņā pret Lietuvu, laukumā dodoties uz maiņu, un kopumā valstsvienības rindās aizvadīja 13 mačus, gūdams vienus vārtus.

 

Lasi vēl: Globa sola, ka 3 zvaigžņu zīmes šī mēneša beigās atbrīvosies no visām problēmām un neveiksmēm

Lasi vēl: “Pēc šī atgadījuma es vairs nekad nelaižu pie sevis mājās kaimiņus..”; Lūk kāpēc

Savukārt klubu līmenī Freimanis četras reizes ar “Jelgavu” izcīnīja Latvijas kausu. Virslīgā viņa kontā ir vairāk kā 200 spēles. 2016. gadā spēlētāju nosauca par čempionāta labāko aizsargu. Diemžēl šis ir smags zaudējums, gan viņa ģimenei, gan draugiem, gan Latvijai.

Visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem!

Arī interesanti: Telefona grāmatiņā bija tikai divi kontakti “Mamma” un “Tētis”, nospiežot uz zvanu, atbildēja…

Leave a Comment