“Cik viegli jūs ir aizvainot un cik bieži jūs apvainojaties, un cik ilgi atceraties pāri nodarījumu?”; Izvēlies vardi un uzzini

Mēs mēdzam apvainot tos cilvēkus, kuru vārdi vai rīcība neatbilst mūsu cerībām. Dažkārt šīs pretenzijas ir pamatotas, dažreiz cilvēks “aiziet par tālu”, un dažreiz pārpratumi rodas pilnīgi no nulles. 

 

Par to, cik viegli jūs ir aizvainot un cik bieži jūs aizvainojaties, un cik ilgi atceraties likumpārkāpēja nodarījumu, rādīs vizuālā pārbaude.

 

Izvēloties sev tīkamu vardi, tu ne tikai ieskatīsies sevī, bet arī tiksi galā ar uzkrāto bēdu cēloņiem. Cik bieži tu jūti dusmas uz citiem un vai esi kādreiz aizdomājies, no kurienes šai emocijai “aug kājas”? Atvēliet tikai 2 minūtes sava laika.

 

Vardes numurs 1

Cilvēki, kuri izvēlas vardi numur viens, ir pārāk pacietīgi pret sevi un citiem. Viņi labi apzinās, ka viss prasa laiku. Tāpēc visi jautājumi ar ilgtermiņa perspektīvu tiek risināti izsvērti, negaidot tūlītējus rezultātus. Jūs esat tas pašpietiekams cilvēks, kurš saglabā mieru pat vissarežģītākajās dzīves situācijās.

Jūs pilnībā kontrolējat savas reakcijas un jums ir stabila psihe. Optimistisks skats uz jebkuru incidentu un plāna B klātbūtne padara jūs praktiski neievainojamu pret jebkādiem kairinātājiem. Viena no jūsu rakstura pozitīvajām iezīmēm ir tā, ka jūs neapvainojaties un neuzkrājat aizvainojumu.

Vardes numurs 2

Tie, kas izvēlas vardi numur divi, ir pilnīgi mierīgi pret jebkādām vilšanās. Šķiet, ka pati daba tevi ir atalgojusi ar šo tieksmi. Šādas personas ir gatavas gan kāpumiem, gan kritumiem. Pat visgrūtākajās dienās jūs neļaujat vilšanās apēst jūsu iekšējo kodolu.

Lasi vēl: “Stress ir neciešams”; Izvēlies vienu no attēliem un uzzini, kā pārvarēt stresa periodus

Tu labi apzinies, ka dzīve ir neparedzamu notikumu virkne, tāpēc sākotnēji negaidi pilnību ne no sevis, ne no citiem. Šāds cilvēks netiek iemainīts pret niekiem un vienmēr novērtē to, kas viņam ir. Jā, reizēm tu dusmojies un pat apvainojies, bet tajā pašā laikā mēdz ātri “aiziet”.

Turpini lasīt, pārējo varžu skaidrojumu, nākošajā lapā

Leave a Comment