“Stress ir neciešams”; Izvēlies vienu no attēliem un uzzini, kā pārvarēt stresa periodus

Dzīve dažreiz šķiet kā nebeidzams brauciens amerikāņu kalniņos ar kāpumiem un kritumiem, kas šķiet nekontrolējami. Saskaroties ar visu stresu, ko dzīve var mums piemeklēt, ir viegli justies satriektam un apmaldīties.

Šeit parādās mandalas – tiek teikts, ka šajos senajos simbolos ir spēcīga enerģija un nozīme, kas var palīdzēt mums atrast ceļu pat visgrūtākajos laikos.

Mandalas izvēle ir vienkāršs, taču spēcīgs veids, kā izprast savu pašreizējo situāciju un saņemt padomus, kas palīdzēs pārvarēt stresa periodus.

Dziļi ieelpojiet, koncentrējieties un izvēlieties mandalu, kas uzrunā jūs. Tajā ietvertā gudrība var būt tikai atslēga, lai jūsu dzīvē atvērtu jaunu skaidrības, miera un noturības līmeni.

 

Mandala Nr. 1: Prāta, ķermeņa un gara detoksikācija

Pēc garīgo praktizētāju domām, detoksikācija ietver atbrīvošanos no visa, kas jums vairs neder, neatkarīgi no tā, vai tās ir toksiskas domas, negatīvas emocijas vai neveselīgi ieradumi.

Šis process prasa pašpārbaudi, godīgumu un gatavību atbrīvoties no tā, kas mūs kavē.

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā uzsākt detoksikācijas procesu, ir pievērst uzmanību savam fiziskajam ķermenim.

Tas ietver tādas lietas kā veselīga uztura ievērošana, daudz ūdens dzeršana un regulāras fiziskās aktivitātes vai kustības.

Rūpes par savu ķermeni var radīt viļņošanās efektu visā jūsu būtībā, palīdzot justies enerģiskākam, koncentrētākam un līdzsvarotākam.

Bet detoksikācija ietver arī rūpes par savu garīgo un emocionālo veselību.

Tas nozīmē atbrīvoties no ierobežojošiem uzskatiem, negatīvām sarunām ar sevi un visa cita, kas var traucēt jūsu izaugsmei un laimei.

Tādas prakses kā meditācija, žurnālu rakstīšana un laika pavadīšana dabā šajā ziņā var būt neticami noderīgas.

Galu galā detoksikācijas mērķis ir radīt veselīgas robežas un veicināt noturības un sevis mīlestības sajūtu.

Atbrīvojoties no visa, kas tev vairs nekalpo, un veltot sevi pašaprūpei un izaugsmei, tu varēsi vadīt gaišāku un pilnvērtīgāku eksistenci.

Lasi vēl: “Vīratēvs izmeta vedeklu ar bērnu, ārā aukstumā!”; Cilvēki drīz vien visi nodrebēja, uzzinot, kāds bumerangs aizlidojis pie pāridarītāja

Tāpēc, ja jūtaties pārņemts ar stresu, negatīvismu vai emocionālu satricinājumu, apsveriet iespēju strādāt ar detox mandalu.

Šis spēcīgais simbols var palīdzēt jums pieskarties jūsu iekšējai gudrībai un radīt dzīvi, kas ir patiesi saskaņota ar jūsu augstāko Es.

Turpini lasīt, kāda ir pārējo mandalu nozīme, nākošajā lapā

Leave a Comment