Pāvels Globa brīdināja, ka gaidāmā vasara varētu būt sliktākā 21. gadsimtā, pārmaiņas jau ir sākušās

Bez pārspīlējumiem visa pasaule šobrīd piedzīvo nemierīgus laikus. Cilvēkiem ir vajadzīga atbrīvošana, silts mierinājuma vārds. Un to bieži saka astrologi un citi līdzīga plāna speciālisti. 

Pāvels Globa jau izteicis savu prognozi 2023. gadam. Šodien mēs runāsim par viņa prognozēm nākamajai vasarai. Kas mūs sagaida?

Neskatoties uz to, Globa uzskata, ka globālā ekonomika atrodas uz katastrofas sliekšņa. To ietekmē daudzi faktori: iedzīvotāju novecošana, pieaugošais bezdarbs, parādi un tirdzniecības barjeras starp valstīm.

Pāvela Globas prognozes

Pāvels Globa arī brīdina par klimata pārmaiņām, kuras tagad vienkārši nav iespējams nepamanīt. Sīkāk šo jautājumu regulāri analizē indiešu zīlniece Abigya Anand. Iepriekš rakstījām par viņa prognozēm, kuras, starp citu, bieži piepildās.

Astrologs uzskata, ka klimata pārmaiņas izraisīs jaunas epidēmijas, cilvēku pārvietošanos un pat karus par piekļuvi resursiem. Jau šobrīd var redzēt noziedzības līmeņa pieaugumu dažādās pasaules valstīs. Tas nav negadījums. Globa ir pārliecināta, ka visu valdības procesu digitalizācija vēl vairāk palielinās bezdarba līmeni.

Lasi vēl: Vīrieši krīt uz ceļiem viņu priekšā: TOP 3 sieviešu vārdi, kuru nēsātājas ir un būs labākās sievas

Lasi vēl: 2005. gadā dzimusī pazudusī meitene no Latvijas, pati komentē savu pazušanas iemeslu – lūk!

 

Pāvels uzskata, ka šovasar mūsu planētu valdīs Saule, gaismas un dzīvības avots. Bet kā tas ietekmēs mūsu dzīvi? Pēc eksperta domām, šobrīd cilvēki vairāk nekā jebkad agrāk ir pakļauti maldināšanai un ārējai ietekmei. Svarīgi atcerēties, ka bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā.

Turpini lasīt pārējās prognozes, nākošajā lapā

Leave a Comment