Pāvels Globa brīdināja, ka gaidāmā vasara varētu būt sliktākā 21. gadsimtā, pārmaiņas jau ir sākušās

2023. gadā daudz kas būs atkarīgs no valstu līderu īpašībām, kuriem jāpierāda sevi kā neuzvaramus valdniekus. Valdības un tautas dialogs ir iespējams, ja viņi visi vēlas atrast kopīgu valodu. Cilvēki sacelsies, ja viņu vēlmes netiks apmierinātas.

Globa saka, ka šodien mēs atkārtojam pagātnes scenārijus. Un daudzi pagājušo gadu vadītāji varēs kļūt par paraugu mūsdienu dominējošajām personām. Tomēr viss šis process tiks aizkavēts līdz 2024. gadam. Un tikai tad mēs sāksim pamanīt reālas izmaiņas pasaulē.

Kritiskākie mēneši, ko Pāvels sauc, jūnijs, jūlijs un novembris. Cilvēki sāks parādīt savas zemākās īpašības. Un pats 2023. gads iezīmēs revolucionāru procesu sākumu visā pasaulē.

 “Saules aktivitātes pieaugums, kas mūs sagaida 2023. gada vasarā, vienmēr noved pie visādiem nekontrolējamiem procesiem ,” secina speciālists.

Lasi vēl: Vīrieši krīt uz ceļiem viņu priekšā: TOP 3 sieviešu vārdi, kuru nēsātājas ir un būs labākās sievas

Lasi vēl: 2005. gadā dzimusī pazudusī meitene no Latvijas, pati komentē savu pazušanas iemeslu – lūk!

Nu, vai mēs ticam Globa vai nē? Varbūt katrs pats uz šo jautājumu atbildēs. Jā, un viņa vārdus ir iespējams interpretēt arī dažādi. Viens ir skaidrs: 2023. gada vasara noteikti nebūs viegla. Bet nebiedē mūs tā! Mēs ticam labākajam, taču gatavojamies jebkuram iznākumam. Izlauzīsimies cauri!

Arī interesanti: Kā atbrīvoties no problēmām un kļūt laimīgākam: bagātības piesaistīšanas noslēpumi

Leave a Comment