73 gadu vecumā mūža miegā aizmidzis cienījams aktieris: ”Viņa humors un inteliģence pietrūks visiem”

73 gadu vecumā mūža miegā aizmidzis cienījams aktieris: ”Viņa humors un inteliģence pietrūks visiem”. Aktiera kolēģi ir satriekti par šo zaudējumu. 

Šīs ir tās puķes, kuras tiek visbiežāk stādītas uz cilvēku atdusas vietām: Protams, pirmajā vietā ir Begonijas. Daudzas sievietes izdzirdot šo nosaukumu uzreiz prātā iedomājas: ”Kapu puķītes”. Otrajā vietā ir Leduspuķes, jo tās ļoti labi pacieš karstumu un ir ļoti izturīgas pret sliktiem laikapstākļiem.

Aizsaulē devies Filips Poco di Borgo – galvenā varoņa prototips no filmas “1 + 1”. 73 gadu vecumā aizsaulē devies Filips Poco di Borgo, kurš kļuva par franču paralizētā aristokrāta prototipu filmā “1 + 1”. Ar šo ziņu dalījās laikraksts Le Monde, atsaucoties uz filmas režisoriem Ēriku Toledano un Olivjē Nakašu.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kuras Visums izvēlējies par saviem mīluļiem un veiksmes magnētiem visu jūnija mēnesi

Lasi arī: Latvijas pasta pārstāvji steidzamā kārtā izplatījuši paziņojumu visiem iedzīvotājiem: ”Steidzami, padalieties ar informāciju ar gadagājuma cilvēkiem!”

“Pieņemot, ka mēs adaptējām viņa stāstu “1+1”, viņš mainīja mūsu un daudzu neaizsargātu un trauslu cilvēku dzīves. Mēs saglabāsim drosmīga, cienīga, pieticīga un kareivīga vīrieša tēlu. Viņa humors un inteliģence pietrūks. Pazīt viņu visus šos gadus ir bijusi reta privilēģija,” teikts ierakstā.

Poco di Borgo dzīve veidoja pamatu komēdijai-drāmai “1 + 1” ar Fransuā Kluzē un Omāru Sī galvenajās lomās. Filma stāsta par to kā turīgs vīrietis pieņem darbā sev palīgu Drisu no piepilsētas, kurš tikko iznācis no cietuma.

Filma kļuva par populārāko filmu Francijā 2011. gadā. Ar 9,5 miljonu eiro budžetu radītājiem filma ienesa aptuveni 416 miljonus dolāru.

Iepriekš ziņojām, ka mirusi divu Grammy balvu īpašniece, amerikāņu dziesmu autore Sintija Veila. Nāves cēlonis netika atklāts.

Arī interesanti: Lai dabūtu līdzekļus mātes ārstēšanai, sieviete aplaupīja miljonāru. Bet kad viņa gribēja atdot nozagto, notika kaut kas satriecošs!

Leave a Comment