Latvijas pasta pārstāvji steidzamā kārtā izplatījuši paziņojumu visiem iedzīvotājiem: ”Steidzami, padalieties ar informāciju ar gadagājuma cilvēkiem!”

Arī kāda Latvijas pasta kliente steidzami izplatījusi ļoti svarīgu informāciju. Viņa vēlas, lai šo liktu aiz auss pēc iespējas vairāk Latvijas iedzīvotāju jo īpaši gadagājuma cilvēki. 

Valsts uzņēmums Latvijas Pasts tika dibināts tālajā 1992. gada 2. janvārī. Pēc diviem gadiem tā brīža Valsts prezidents Guntis Ulmanis izsludināja Pasta likumu, sakarā ar kuru Latvijas Pasts tika pārdēvēts nu jau par valsts iestādi.

Pāris gadus vēlāk, 1997. gada 11. martā tā brīža Valsts prezidents izsludināja grozījumus Pasta likumā, saskaņā ar kuriem valsts iestāde Latvijas Pasts tika pārdēvēta par bezpeļņas organizāciju, valsts akciju sabiedrību Latvijas Pasts.

Arī interesanti: Kaimiņiene tualetes poda ūdens tvertnē ielika pudeli ar caurmumiņiem: Tagad daru tāpat

Lasi vēl: Aptīs ap pirkstu: TOP-3 vīriešu vārdi, kuru īpašniekus viegli apmānīt un izmantot

Nu jau tik netālā pagātnē, 2021. gadā tika sākta sadarbība ar Igaunijas pakomātu ražotāju Cleveron, lai izvērstu Cleveron 401 pakomātu tīklu Latvijā. Turklāt Cleveron kopā ar “Latvijas Pasta” meitas uzņēmumu SIA Mailmaster plānoja izveidot atvērtu tīklu ar Cleveron piemājas pakomātiem.

Šodien pirms neilga laika soctīklā ”Facebook” kāda Latvijas pasta kliente izplatīja steidzamu vēstījumu un paziņojumu visiem Latvijas iedzīvotajiem! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment