Latvijas pasta pārstāvji steidzamā kārtā izplatījuši paziņojumu visiem iedzīvotājiem: ”Steidzami, padalieties ar informāciju ar gadagājuma cilvēkiem!”

Kāda Latvijas pasta kliente steidzamā kārtā vietnē ”Facebook” paziņoja, ka cilvēkiem jābūt ļoti piesardzīgiem,  brīdī kad pienāk īsziņa no it kā Latvijas pasta.

Viņa brīdina, ka saņemot aizdomīgu īsziņu it kā no pasta, neko nemaksājiet un noteikti neveriet vaļā norādītās hipersaites.

Drošībai arī pati sieviete pat nevēra vaļā norādīto interneta adresi. Sieviete uzreiz zvanīja pastam un tā darbinieki apstiprināja, ka tie ir krāpnieki, kuri sūta šīs īsziņas.

Lasi vēl: Globa sola, ka 3 zvaigžņu zīmes šī mēneša beigās atbrīvosies no visām problēmām un neveiksmēm

Lasi vēl: Aptīs ap pirkstu: TOP-3 vīriešu vārdi, kuru īpašniekus viegli apmānīt un izmantot

Sieviete atgādina, ka īsziņu saņēmusi no dīvaina un ļoti gara numura. Pasta darbinieki apstiprināja, ka viņi sūta ziņas tikai caur PASTS.LV. Ja jūs saņemiet ziņu no kāda cita numura, tad nekādā gadījumā nereaģējiet uz norādīto informāciju.

Sieviete bilst, ka iespējams viņai ziņa nākusi no kāda Vācijas numura. Tekstā bija norādīts, ka viņas kāda sūtītā prece ir aplikta ar nodokli un, lai skatītu sīkāk ir jāatver noradītā hipersaite.

Lūdzu, esiet modri!

Arī interesanti: Kolīdz es to ieraudzīju, uzreiz atkārtoju šo triku. Tagad man mājā ir satriecošs aromāts!

Leave a Comment