Mūžībā devies talantīgs latviešu rakstnieks un politiķis; viņš ir bijis arī goda pilsonis

Mūžībā devies talantīgs latviešu rakstnieks un politiķis. Viņš ir bijis arī goda pilsonis un mīlošs ģimenes cilvēks. Viņš saviem lasītājiem nodevis vairāk nekā desmit grāmatu. 

Tuva cilvēka aiziešana aizsaulē vienmēr ir smags trieciens, gan ģimenei, gan draugiem. Ir jāspēj atrast mierinājums un sirds miers. Lai gan šajā skumjajā brīdī ļoti sāp, ir jāspēj pieņemt notikušais un cilvēks ir jāatlaiž.

 

Ar lielām skumjām šodien paziņots, ka mūžībā aizgājis ievērojamais pedagogs, izcils publicists, cienījamais rakstnieks, uzticīgs sabiedriskais darbinieks un ievērojams politiķis Vilis Seleckis.

Seleckis bija bijušais Latvijas Augstākās padomes deputāts un ieguva cienījamo Tukuma novada Goda pilsoņa nosaukumu. Viņš pameta šo pasauli svētdien 72 gadu vecumā.

Seleckis dzimis 1950. gada 6. oktobrī Bērzgales pagastā. Akadēmiskās studijas apguvis Latvijas Valsts universitātes Vēstures un filozofijas fakultātē. Viņš sācis vēstures audzinātāja karjeru Dundagas vidusskolā, pēc tam virzoties direktora amatā Stendes astoņgadīgajā skolā un pēc tam Valdemārpils vidusskolā.

Pēc tam viņa profesionālā virzība viņu aizveda uz Tukumu, kur viņš strādāja par Tukuma 2. vidusskolas direktoru no 1983. līdz 1987. gadam.

Lasi vēl: Publicēts Allas Pugačovas pensijas apjoms: tas ir īsts pārsteigums ikvienam

Visu mūžu Seleckis bijis aktīvs sabiedriskais darbinieks – laikraksta “Skolotāju Avīze” un “Tukuma Ziņotājs” redaktors.

Visdziļāko līdzjūtību, tuviniekiem!

 

Leave a Comment