Publicēts Allas Pugačovas pensijas apjoms: tas ir īsts pārsteigums ikvienam

Izrādījās, ka Primadonna saņem vairāk nekā daudzi strādājošie. Viņai pienākas vairāki pabalsti vienlaikus, par dažādiem nopelniem. Lūk, kādiem! 

Ar soloprogrammām Alla Pugačova viesojusies dažādās valstīs — ASV, Vācijā, Šveicē, Indijā, Francijā, Itālijā, Izraēlā, Polijā, Somijā, Japānā, Indijā, Austrālijā un daudzās citās valstīs. 1985. gadā Somijā notika svinīga kuģa «Alla» nolaišana ūdenī.

Viņa ir ļoti talantīga estrādes dziedātāja, visveiksmīgākā padomju izpildītāja ierakstu pārdošanas un popularitātes ziņā.

1991. gadā viņai piešķirts PSRS Tautas skatuves mākslinieces goda nosaukums, saņēmusi arī daudzus citus apbalvojumus.

1997. gadā pārstāvēja Krieviju Eirovīzijas dziesmu konkursā un ieguva 15. vietu. Izrādījās, ka Primadonna saņem vairāk nekā daudzi strādājošie. Viņai pienākas vairāki pabalsti vienlaikus.

Lasi vēl: Sieviete populārajā interneta veikalā “Shein” pasūtījusi paklāju, taču ieraugot to, kas atnāca, viņa palika ar vaļā muti!

Lasi arī: Kāpēc trauku mazgāšanas švammītēm ir dažādas krāsas. To nezina 99% cilvēku!

Izdevuma žurnālistiem izdevās noskaidrot, cik hita “Miljoni alih roz” izpildītāja mēnesī saņem no Krievijas Federācijas Pensiju fonda.

Kļuva zināms, ka 74 gadus vecajai Allai Borisovnai ir vairākas piemaksas uzreiz – kā PSRS Tautas māksliniecei, un arī kā Černobiļas atomelektrostacijas avārijas likvidatorei.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment