Publicēts Allas Pugačovas pensijas apjoms: tas ir īsts pārsteigums ikvienam

1986. gadā ciematā netālu no Pripjatas Primadonna sniedza brīvdabas koncertu avārijas likvidētājiem. Mūsdienās daudzi cilvēki dod priekšroku neatcerēties šo epizodi.

Rezultātā, kā izrādījās, Maksima Galkina sievas kontā katru mēnesi tiek pārskaitīti 55 tūkstoši rubļu (aptuveni 620 eiro).

Tas ir nedaudz mazāks par vidējo algu valstī (šādus datus pauž Rosstat) un daudz augstāka par parasto pensiju. Tāpēc Allu Borisovnu Krievijā var apskaust daudzi gados veci cilvēki. Taču no pensijas vien māksliniece neiztiek.

“Papildus pensijai Alla Pugačova saņem autoratlīdzību par savu dziesmu izmantošanu un ienākumus no nekustamā īpašuma nomas.

 

Lasi vēl: Globa sola, ka 3 zvaigžņu zīmes šī mēneša beigās atbrīvosies no visām problēmām un neveiksmēm

Lasi vēl: “Pievienoju ūdens mucā pāris lētas tabletes, kas paredzēts laistīšanai, un ražu novācu spainīšos.”; Kaimiņi apskauž

Dziedātāja mēģināja pretendēt uz pabalstu trūcīgam pensionāram Izraēlā (tas ir aptuveni 65 000 Krievijas rubļu), taču viņai tika atteikts, jo par nabadzīgu zvaigzni nosaukt nevar,” norāda ProZvezd, atsaucoties uz saviem avotiem.

Pēc Pugačovas aiziešanas no skatuves ģimeni nodrošināja Galkins. Taču pēdējā gada laikā viņa ienākumi kļuvuši ārkārtīgi nestabili. Dažviet bijušais Pirmā kanāla vadītājs savāc pilnas skatītāju zāles, bet kaut kur viņa uzstāšanās beidzas ar neveiksmi.

Tāpēc Krievijas pensija Allai Borisovnai kļuvusi par svarīgu “drošības spilvenu”, no kuras viņa diez vai atteiksies. Turklāt dziedātāja tagad it kā domā par atgriešanos Krievijā.

Arī interesanti: Franču vīramāte putekļsūcējam uzvilka zeķi: sākumā nesaprata, kāpēc, bet tagad pati tā daru

Leave a Comment