Spoguļdatums 08.08: kā izteikt vēlēšanos šajā īpašajā dienā, lai būtu lielāka iespējamība, ka tā piepildīsies

Tuvojas kārtējais spoguļdatums – 08/08/2024, ko numerologi un ezotēriķi uzskata par īpašu. Šī diena iezīmēsies ar “trīs astoņnieku” ietekmi uzreiz (arī 2024. gads pieskaita 8), tāpēc jāizmanto īpašiem brīžiem – šajā dienā izteiktā vēlme noteikti piepildīsies.

Eksperti stāsta ko nozīmē spoguļa datums 08.08.2024 un kas šajā dienā ir jādara.

Tiek uzskatīts, ka spoguļa datumiem ir īpašs spēks un enerģija, tāpēc daudzi tic to unikālajai nozīmei cilvēku dzīvē. “Trīs astoņnieku” spoguļdatums, pēc ezotēriķu domām, ir spēcīgs transformācijas, veiksmes un garīgās izaugsmes simbols.

Kā zināms, astoņi ir karmas skaitlis, un trīs astoņnieki vienas dienas enerģijās ir trīskārša karma. Šajā laikā notiek vai nu “augļu stādīšana”, vai “ražas novākšana”, tas ir, cilvēks var saņemt rezultātus par savām darbībām pagātnē, lai kādi tie būtu.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Labi rezultāti ir sekas tam, ko un kā darīji iepriekš, jo karma ne vienmēr ir saistīta ar kaut ko sliktu un liktenīgu.

Ja cilvēks, piemēram, ilgu laiku ir brīvi un patiesi kalpojis savam biznesam, tad viņš par to var saņemt atlīdzību caur bagātību, panākumiem, mīlestību un jaunām iespējām. Tas ir, tas ir jūsu rīcības un nodomu godīgs rezultāts.

Augusts ir mēnesis, kas numeroloģijā parasti asociējas ar pārmaiņām un spilgtiem notikumiem dzīvē. Kādi notikumi notiks un kā tie ietekmēs cilvēku, ir atkarīgs no viņa paša rīcības un izvēlēm. 8. augusts tiek uzskatīts par īpaši laimīgu šī mēneša dienu.

“Trīs astoņnieku” diena ir lieliski piemērota finanšu darījumiem un dažādām darbībām ar naudu.

Šajā dienā veiktie pirkumi, visticamāk, būs veiksmīgi, un iegādātās preces jums kalpos ilgu laiku. Šajā dienā vēlams arī apsvērt sava biznesa uzsākšanu vai kredīta ņemšanu, jo finansiālie panākumi, visticamāk, būs cilvēka pusē.

Lasi vēl: Tiešām satriecoša marināde ar neparastu nosaukumu “3–6–9”: gurķi kļūs kraukšķīgi un tomāti izkusīs mutē

Mīlestībā 8. augustā veiksme pavadīs aktīvus un proaktīvus cilvēkus. Dienas vispārējā enerģija veicinās jaunu iepazīšanos, atklāti jāatzīst savas jūtas un jāgatavojas pārmaiņām personīgajā dzīvē.

Kā sagatavoties 8. augustam

08.08.2024 galvenais uzdevums ir izdarīt pēc iespējas vairāk labu darbu, izrādīt dāsnumu, pacietību, labestību, palīdzēt citiem. Šajā dienā jāizvairās no jebkāda nosodījuma, jāatmet aizvainojums un lepnums un jāatceras, ka mēs visi esam Dieva radītie.

Planēta Saturns pateiks paldies tiem, kas palīdz veciem cilvēkiem un dzīvniekiem, tāpēc šo dienu vajadzētu izmantot savas karmas uzlabošanai.

Par pašu svarīgāko gan parunāsim nākošajā lapā

Leave a Comment