Spoguļdatums 08.08: kā izteikt vēlēšanos šajā īpašajā dienā, lai būtu lielāka iespējamība, ka tā piepildīsies

Kā izmantot 8. augusta enerģijas savā labā

Spoguļdatumā 08.08.2024 jums vajadzētu veikt attīrīšanas rituālu un ieprogrammēt savu nākotni tikai uz labu.

Uzstādi tālruņa taimeri uz astoņām stundām un astoņām minūtēm vakarā un atrodi mājīgu vietu, kur mierīgi koncentrēties;

Pierakstiet savus svarīgos mērķus uz papīra lapas. Uzrakstiet tos skaidri un konkrēti. Tas varētu būt saistīts ar karjeru, veselību, attiecībām vai personīgo izaugsmi;

Uzskaitiet astoņus taustāmus soļus, ko var veikt, lai sasniegtu katru no šiem mērķiem. Sadaliet katru mērķi konkrētās darbībās, kuras varat paveikt šodien;

Veicot šo vingrinājumu, uzticieties Kosmosa spēkam, kas jūs atbalstīs jūsu sapņu īstenošanā. Iedomājieties, kā Kosmoss jūs atbalsta, piepildot jūs ar enerģiju un pašapziņu. Pēc tam papīra lapa ir jāsaloka un jāievieto slepenā vietā vai makā, piemēram, laimīgs talismans.

 

Kā izteikt vēlēšanos spoguļdatumā, lai tā piepildītos

Ir vairākas pazīmes, kas palīdzēs īstenot jūsu vēlmi. Formulējot vēlmi, izmantojiet pozitīvus vārdus apstiprinošā formā. Piemēram, tā vietā, lai teiktu: “Es gribu būt bagāts”, sakiet: “Es būšu bagāts”.

Neizmantojiet vārdus “nē” vai “nevaru”. Neizsakiet vēlmes, kas var kaitēt citiem cilvēkiem. Un esiet reālistisks – neizvirziet vēlmes, kuras nevar izpildīt.

Lasi vēl: Trīs zvaigžņu zīmes 2024. gada augustā būs neapturamas, neskatoties uz pagātnes grūtībām

Spoguļdatums  ir lieliska iespēja izteikt vēlmes un mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Tici sev, saviem sapņiem, un tie noteikti piepildīsies!

Skaitlis 8 ir saistīts ar karmu, likteni un līdzsvaru.

Daudzi uzskata skaitli 8 par tiesas dienu, it kā “par saviem grēkiem jūs saņemsiet atlīdzību”, bet es jums atklāšu noslēpumu – taisnīguma jēdziens mūsu dzīvē ir ļoti relatīvs, kopumā tas neeksistē. tādos apstākļos vienā dienā nomirtu visi pasaules ļaundari, bet tas nav iespējams, tāpēc izelpojam.

Šajā dienā mums ir unikāla iespēja domāt par saviem dzīves mērķiem un panākt līdzsvaru starp garīgo un materiālo. Šī diena ir ideāla arī svarīgu lēmumu pieņemšanai un jaunu projektu uzsākšanai. Padomā, kas tevi traucē vai ko vēlies mainīt – iespējams, 8. augusts būs sākumpunkts jaunai nodaļai tavā dzīvē.

 

Leave a Comment