Spēcīga tropu lietusgāze pārņems Austrumeiropu tieši šajā dienā; nokrišņu daudzums sasniegs 80%

Vienas dienas laikā reģionā nokrišņu daudzums sasniegs 80% no aprīļa nokrišņu normas. Aprīlis Austrumeiropas reģionā iezīmējās ar mainīgiem laikapstākļiem, un mēneša pēdējā nedēļa nebūs izņēmums.

Par to pastāstīja meteoroloģijas centra “Phobos” sinoptiķi.

Laikapstākļi Austrumeiropas reģionā beidzamajā nedēļā būs drēgni: silts pirmdien ar lielu negaisa varbūtību, otrdien – atdzišana, saulaina trešdiena, atkal nepatīkama ceturtdiena.

Bet nedēļas lietainākā diena, saskaņā ar ekspertu aprēķiniem, būs piektdiena, 26. aprīlis.

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Lasi vēl: Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā

Latvijā lielākie nokrišņi parasti notiek pavasarī un rudenī, kad ir mainīgi laikapstākļi un atmosfēras cirkulācija var būt nestabila. Piemēram, pavasarī dažreiz var būt intensīvi nokrišņi sakarā ar lielu temperatūras starpību starp auksto ziemas gaisu un siltāko pavasara gaisu.

Ir nosauktas piecas zodiaka zīmes, kurām, ar ļoti lielu iespējamību, maijā nauda parādīsies kā no zila gaisa

Lielākie nokrišņi bieži notiek arī rudenī, kad pastiprinās cikloni un mainās atmosfēras spiediens. Taču konkrētie laikapstākļi un nokrišņu daudzums katru gadu var atšķirties atkarībā no dažādiem faktoriem un meteoroloģiskajiem apstākļiem.

Lasi vēl: Vai aizsaulē aizgājušie tuvinieki mūs dzird? Kāds okultists ir atklājis, kā sazināties ar aizsaulē dzīvojošajiem

Ne tikai Austrumeiropas, bet arī Eiropas centra reģionu iedzīvotājiem tiek solītas īstas tropiskas lietusgāzes ar intensīviem nokrišņiem. Vienas dienas laikā uz zemes izlīs līdz 3 mm, kas ir 80 % no mēneša normas.

Tajā pašā laikā maijā būs silts: dienā līdz 18 grādiem pēc Celsija, bet vakarā – no 8 līdz 13 grādiem pēc Celsija. Sestdien, 27. aprīlī, nokrišņi mitēsies.

Lasi vēl: Maijā ātri iegādājos daudz iepakojumus sodas; pietiek divām dienām – es apstrādāju krūmus, ziedus un dobes ar sodu

Tomēr kādi citi sinoptiķi sniedza negaidītu prognozi uz pavasara beigām – tas būs anomāli! Lasām tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment