Vai aizsaulē aizgājušie tuvinieki mūs dzird? Kāds okultists ir atklājis, kā sazināties ar aizsaulē dzīvojošajiem

Pēc tuva cilvēka aizsaulē došanās mūs vēl ilgi var vajāt vēlme kaut uz mirkli viņu redzēt. Izrādās, ka ir iespējams sazināties ar aizgājušo ne tikai sapņos.

Ja pievērsīsimies maģijas un ezotērikas vēsturei, atrodami daudzi apstiprinājumi par saziņas ar aizsauli faktiem. Robeža starp to un realitāti ir pietiekami plāna, un to šķir tikai simbolisks tilts. Par to pastāstīja ekstrasenss un okultists Andrejs Hariss.

“Astrālajā pasaulē mēs visi esam tuvu viens otram. Es citēšu dažas atmiņas no tiem cilvēkiem, kuri piedzīvojuši klīnisko n**i, un viņi apgalvo, ka otrā pusē visu var redzēt un dzirdēt, tikai neko nevar pateikt pretī,” saka eksperts.

 

Izpildi testu: 

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

 

Šis fakts nozīmē, ka aizgājušie mūs lieliski dzird un redz katru mūsu rīcību, ja mums ir vēlme viņiem nosūtīt kādu vēstījumu.

Lasi vēl: Ja putns pieklauvē pie tava loga vai ietriecas tajā, tā nav nejaušība, bet gan zīme, ka gaidāms svarīgs notikums

Divas zodiaka zīmes līdz nedēļas beigām gūs lielus un pat fenomenālus panākumus

Lai nodibinātu šādu savienojumu, pietiek atcerēties cilvēku, domās viņu saukt un norādīt, ko vēlamies nodot. Šādā gadījumā viņš noteikti pievērsīs uzmanību mūsu lūgumam.

Lasi vēl: Sinoptiķi ir pastāstījuši par nenormāli karstiem laikapstākļiem jau pavisam drīz – maijā

Andrejs Hariss arī norāda, ka starp cilvēkiem ir tādi, kuri spēj izjust telpu daudz smalkāku. Viņus sauc par empatiķi un dažkārt par ekstrasensiem. Viņi spēj saņemt vēstījumus no aizgājējiem un sazināties ar tiem dažādos veidos.

Vienkāršākais veids ir domu apmaiņa. Lai to izdarītu, ir jāuzaicina kāda aizgājusī persona uz kontaktu un jāsāk uzdot jautājumi. Tomēr ir kas ļoti svarīgs jāzina pirms šī. Lasi tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment