Vai aizsaulē aizgājušie tuvinieki mūs dzird? Kāds okultists ir atklājis, kā sazināties ar aizsaulē dzīvojošajiem

 

“Šajā brīdī mēģiniet pilnībā apturēt savas domas, ja jums ir šī dāvana. Jūsu galvā sāks uznirt noteikti vārdi vai frāzes, ko aizgājušais cilvēks centīsies jums pateikt,” – sacīja Hariss.

Šajā brīdī ir ļoti svarīgi pievērst uzmanību attēliem, kas parādīsies jūsu galvā. Tie var būt dažādi attēli, un īpaši progresīviem cilvēkiem, kuriem šī dāvana ir kopš dzimšanas, sāks skanēt mirušā cilvēka balsis. Šāda veida mijiedarbība ir droša, un signāli parādīsies tikai mijiedarbības fāzē.

Tāpat okultists atzīmēja, ka nevajadzētu aizmirst par zīmju sistēmu, ar kuras palīdzību jau kopš seniem laikiem priesteri veidoja saikni ar astrālo pasauli.

 

Lai to izvilktu, ir jāprasa dot kādu zīmi uz jautājumu, kam ir atbilde “jā” vai “nē”, iepriekš paredzot katram variantam noteiktu darbību.

Beidzot ir atklāts, kāpēc kaķi mīl berzēties pie cilvēkiem gar kājām; Iemesls jūs pārsteigs

Pēdējais un vienkāršākais veids, kā sazināties ar šo pasauli, ir sapnis. Lai to izdarītu, pirms ienirt sapņos, ir nepieciešams uzaicināt aizgājušo ar jums sazināties. Viņš ne vienmēr nāks tajā dienā, bet tuvākajā laikā – noteikti parādīsies.

Lasi vēl: Ja putns pieklauvē pie tava loga vai ietriecas tajā, tā nav nejaušība, bet gan zīme, ka gaidāms svarīgs notikums

“Nebaidieties aicināt aizsaulē devušos cilvēku uz kontaktu caur sapni. Sapņa ietvaros jūs varēsiet sazināties gandrīz kā klātienē, jo tas, kas notiek astrālajā pasaulē, ir ļoti līdzīgs mūsu realitātei,” – uzsvēra okultists.

 

Leave a Comment