Šova dalībniece dusmu iespaidā atklāj, kas noticis “X Faktora” aizkulisēs: ”Davai, nodi***m šito”

Šova dalībniece dusmu iespaidā atklāj, kas noticis “X Faktora” aizkulisēs: ”Davai, nodi***m šito”. Šova dalībniece atklāti pastāsta kas notiek aizkulisēs. Viņa atklāj, ka iepriekš nebija domājusi to stāstīt, tomēr notika kas tāds kas viņu pamudināja tomēr atklāt patiesību. 

Līdz 2022. gadam Latvijā bija bijusi vairākas sezonas šī mūzikas televīzijas šova, kas iedvesmojis cilvēkus dalīties savā mūzikas talantā un piedalīties konkurencē.

“X faktors” ir starptautisks formāts, kas pievēršas dalībnieku dziedāšanas spējām un izraisa plašu sabiedrisko interesi. Lai iegūtu jaunāku informāciju par “X faktoru” Latvijā, iesaku apskatīt aktualitāšu un televīzijas raidījumu ziņas.

”X faktorā” ir ļoti daudz bijuši spilgti priekšnesumi, tomēr daudzi dalībnieki atlasi neiztur un viņiem ir jādodas mājās. Diemžēl arī šai dalībniecei nācās skatuvi pamest un doties mājās. Tomēr viņa pirms to izdarīja nolēma atklāt šova aizkulises patieso seju.

 

Lai gan Sandijas Vīgantes pieteikums “X Faktora” piektās sezonas krēslu izaicinājumā šķita ļoti spēcīgs, Džeimsa Morisona dziesmas “You Give Me Something” izpildījums pēc Marata Ogļezņeva domām neizrādījās pietiekami pārliecinošs.

Lasi vēl: “Latvijas pasts” plāno ieviest pamatīgas izmaiņas, kuras būtiski ietekmēs katru klientu! Gaidāms drīzumā

Viņš uzskatīja, ka tas nebija pietiekami labi, lai dziedātājai nodrošinātu iespēju cīnīties par uzvaru šajā sezonā. Sandija Vīgante ir dalījusies ar savām skarbajām pārdomām par notikušo savā “Instagram” profilā.

Lūk, ko viņa stāsta!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment