Šova dalībniece dusmu iespaidā atklāj, kas noticis “X Faktora” aizkulisēs: ”Davai, nodi***m šito”

“X Faktoru” es vienkārši neskatījos. Biju iesaistījusies un piedalījos tajā, galvenokārt mārketinga nolūkos. Tagad mani zvana omītes, un abas ir uztraukušās par to, kā žūrija varēja tā runāt…

Tā nav nekāda sacensība, tas ir tikai televīzijas šovs. Es zinu, kas notiek. Tur stāv producents, kurš vienkārši viņiem saka: “Davai, nodi***m šito. Pasakām kaut ko sliktu. Mums šovu taču vajag!”

Es esmu pārsteigta par to, cik labi dziedātāji ir Latvijā. Lai viņiem viss izdodas, tiešām. Bet man sāp sirds, redzot, cik tuvinieki uztraucas. Un protams, man ir šoks dzirdēt, ka cilvēks, kurš skatās man acīs un saka, cik man ir skaista balss, aiz muguras izsaka viedokli, ka vienkārši ejot mājās.

 

Es neesmu publicējusi šo video skaudības dēļ. Es saprotu, ka cilvēki var spriest un dalīties savās domās, bet es gribu dalīties ar saviem pārdzīvojumiem un šoku par notiekošo.

Lasi vēl: “Pēkšņi uzliesmojumi uz Saules”: Magnētiskās vētras ir kļuvušas biežākas. Vecāka gadagājuma cilvēki un bērni ir pakļauti riskam. Kā sevi pasargāt un kāpēc vētras kļūst arvien biežākas?

“X Faktors” Latvijā tika ieviests pirmo reizi 2017. gadā, un raidījumu vadīja Markus Riva. Žūrijā bija Reinis Sējāns, Aija Auškāpa un Intars Busulis, pievienojoties šova trešajai sezonai (2019. gadā) arī Marats Ogļezņevs.

Pirmajā sezonā “Jaunieši vecumā no 16—24 gadiem” kategorijas uzvarētājs bija Arturs Gruzdiņš, ko vadīja Aija Auškāpa. Otrajā sezonā uzvarētāja bija baltkrieviete Kattie, pārstāvot Aijas Auškāpas vadīto kategoriju “25+”.

Trešajā sezonā “25+” kategorijas uzvarētāja bija Elīna Gluzunova, vadīta no Reiņa Sējāna. Ceturtajā sezonā “16-25” kategorijas uzvarētāja bija Grēta Grantiņa, kuru vadīja Intars Busulis.

 

Leave a Comment