“Latvijas pasts” plāno ieviest pamatīgas izmaiņas, kuras būtiski ietekmēs katru klientu! Gaidāms drīzumā

“Latvijas pasts” plāno ieviest pamatīgas izmaiņas, kuras būtiski ietekmēs katru klientu! Gaidāms jau drīzumā. Klienti ir patīkami pārsteigti. 

Atgādināsim, ka Latvijas Pasts ir Latvijas valsts uzņēmums, kas nodrošina pasta pakalpojumu sniegšanu iedzīvotājiem un uzņēmumiem Latvijā. Tas darbojas kā valsts uzņēmums un ir viens no galvenajiem pasta pakalpojumu sniedzējiem valstī.

Latvijas Pasta pamatuzdevumi ietver vēstuļu un citu sūtījumu piegādi, kā arī naudas pārvedumus un dažādus citus pasta un saziņas pakalpojumus. Uzņēmums darbojas plašā tīklā, ietverot pasta nodaļas, pasta indeksus un citus pakalpojumu punktus visā Latvijā.

Pasta pārstāvji informē, ka šis koncepts paredz nodrošināt piekļuvi pasta pakalpojumiem visiem klientiem, ieskaitot cilvēkus ar funkcionāliem traucējumiem, lai viņi varētu izmantot šos pakalpojumus bez nepieciešamības pēc citu palīdzības vai ar minimālu atbalstu.

Turklāt stratēģiskās pārmaiņas ietver efektīvu un augstas kvalitātes pakalpojumu ieviešanu, kā arī uzlabojumus sūtījumu piegādēs un klientu apkalpošanā.

Lai uzlabotu šo situāciju, “Latvijas pasts” plāno konsultēties ar nevalstiskajām organizācijām, kuru galvenais mērķis ir nodrošināt vides pieejamību.

Pamatojoties uz vides pieejamības prasībām un iegūstot ieteikumus no nevalstiskajām organizācijām, tiks izstrādāts rīcības un ieviešanas plāns, lai līdz 2026. gadam pasta nodaļās nebūtu vides pieejamības ierobežojumu.

Lasi vēl: “Pēkšņi uzliesmojumi uz Saules”: Magnētiskās vētras ir kļuvušas biežākas. Vecāka gadagājuma cilvēki un bērni ir pakļauti riskam. Kā sevi pasargāt un kāpēc vētras kļūst arvien biežākas?

Šajā rudenī “Latvijas pasts” ir sācis novērtēt 182 pasta nodaļas ar pilnu pakalpojumu spektru, lai izvērtētu esošo situāciju, identificētu nepieciešamos uzlabojumus un noteiktu nepieciešamos resursus, lai nodrošinātu vides pieejamību ēkām un klientu apkalpošanas telpām.

Turklāt jau pašlaik “Latvijas pasts” daudzviet ārpus lielajām pilsētām sniedz pasta pakalpojumus klientiem draudzīgā veidā, nodrošinot pastnieka apmeklējumu dzīvesvietā pēc pieprasījuma.

Šis pieejas veids ir īpaši piemērots cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, un pastnieka apmeklējumu var pieteikt, sazinoties ar “Latvijas pasta” klientu centru pa tālruni 27008001 vai 67008001 katru darbdienu.

 

Tomēr ”Latvijas pasts” brīdina arī visus iedzīvotājus par kādām nepatīkamām ziņām..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment