Šos salātus iecienījušas Holivudas kinozvaigznes: tos gatavo no vienkāršiem produktiem (Recepte)

Foto – ekrānuzņēmums

Pagatavošana:

1. Sagrieziet bekonu plānās šķēlītēs, ielieciet uzkarsētā pannā un cepiet līdz tas kļūst brūns. Tomēr procesa laikā to visu laiku maisiet. Apcepto bekonu nolieciet uz šķīvja, uz kura ir uzklāts papīra dvielis (lai notek liekie tauki).

2. Vistas fileju sagriež plānās šķēlītēs, no abām pusēm uzver un piparus un apcep bekona taukos uz tās pašas pannas. Fileja jācep uz vidējas uguns 7-8 minūtes no katras puses. Jāpiebilst, ka šiem salātiem, pēc vēlmēm un garšas patikšanas, var izmantot arī vārītu vistas fileju.

3. Pēc tam, kad vistas fileja ir apcepta, to atdzesē un sagriež kubiņos.

4. Ņem avokado, pārgriež to uz pusēm, izņem kauliņu, nomizo to un sagriež mīkstumu kubiņos.

5. Ņem tomātus, sagriež kubiņos. Ja izmanto ķiršu tomātiņus, tad – uz pusītēm.

6. Izvāra olas. Tām jābūt cieti vārītām. Tās atdzesē un sagriež plānās šķēlītēs.

7. Ņem zilo sieru un sadrupina vai sagriež ar nazi – kubiņos.

Dvīņi pārsteigs ar savu harizmu, un Svari – ar problēmu risināšanas spējām; Dienas horoskops 9. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Foto – ekrānuzņēmums

8. Gatavo mērci. Bļodiņā ielej eļļu, piespiež klāt citronu sulu (vai izmanto etiķi), pievieno sinepes, piparus un kārtīgi saputo ar dakšiņu vai mikseri, līdz izveidojas mērcei līdzīga konsistence.

Lasi vēl: “Šī tagad ir visu laiku labākā vistas gaļas recepte!”; Pēc tam, kad uzzināju, ka šādi var gatavo vistu, es nevaru beigt lietot šo recepti

9. Salātu lapas nomazgā, nosusina papīra dvieli vai salātu žāvētājā, saplucina, sajauc ar divām ēdamkarotēm mērces.

10. Salātu lapas vienmērīgi izkārto uz šķīvja, kurā salāti tiks pasniegti. Uz šķīvja kārto arī pārējās sastāvdaļas (olas, bekonu, avokado, tomātus, sieru, vistas fileju). Pēc tam salātus pārlej ar atlikušu mērci un pasniedz. Pirms pasniegšanas tos var samaisīt vai nē – pēc vēlmes.

Leave a Comment