Ļoti pāragri šo dzīvi ir pametis harizmātisks aktieris, viņam bija vien 27 gadi – kāds cēlonis?

Aizsaulē devies aktieris, kuram bija vien 27 gadi. Kā ziņo ģimene, tad aktieris bija izsludināts meklēšanā, jo neviens nezināja viņa atrašanās vietu. 

Tikai nedaudzi cilvēki nav saskārušies ar apbedīšanas procedūru un nav bijuši kapsētā vai sēru ceremonijā. Taču ne visi zina, ka ar aizgājušā pavadīšanu pēdējā ceļā ir saistīti daudzi ticējumi un māņticības.

Kā izvairīties no nepatīkamām sekām

Dažkārt zināšanas par senajiem ticējumiem palīdz jums nenonākt neērtā situācijā ar savu uzvedību sēru ceremonijas laikā.

Ticēt vai neticēt māņticībām, kuru ir ļoti daudz, tas ir jūsu ziņā, taču, tās zinot, jūs noteikti nesaskarsieties ar neapmierinātību, kas nāk no aizgājēja vecāka gadagājuma radiniekiem. Tātad to zināšanas atvieglos jūsu dzīvi skumju un bēdīgu notikumu brīžos, kas saistīti ar šādām ceremonijām.

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

 

“1923” ārzemju aktieris Kols Nes Daudze ir devies aizsaulē 27 gadu vecumā.

“Jeloustounas” zvaigznes Mo Brings Plenty brāļadēls, kurš vēlāk populārajā seriālā spēlēja Pītu Plenty Clouds, piektdien tika atrasts bez dzīvības pazīmēm Džonsona apgabalā, Kanzasā.

Pulksten 11:45 pēc vietējā laika likumsargi tika nosūtīti uz 200 un Homestead Lane rajonu un pārbaudīja apkārtni, kur automašīnā tika atrasts vīrietis bez dzīvības pazīmēm mežainā apvidū, teikts Džonstonas apgabala, Kanzasas šerifa biroja, paziņojumā presei.

Lasi vēl: Speciālisti brīdina cilvēkus par gaidāmo: Nedēļas nogalē 6. un 7.aprīlī iespējams būs vētra

Viņa aiziešanas cēlonis nav zināms. Tomēr prese atklāj, ka tik līdz tiks kas noskaidrots, tad to paziņos arī pārējiem iedzīvotājiem.

 

Leave a Comment