Slepkavība Rēzeknē gaišā dienas laikā: beidzot izskan šī nozieguma motīvs un iemesls

Vakardienas asa sižeta notikumi Rēzeknē pārsteidza ikvienu Latvijas iedzīvotāju. Tika nošauts kāds uzņēmējs Rēzeknē pie veikala savas sievas un bērnu acu priekšā. 

Vakar, 17.novembrī pēcpusdienā Rēzeknē notika šokējošs noziegums, kur uzņēmējam un deputātam Andrim Ļubkam tika uzbrukts ar vairākiem šāvieniem. Diemžēl iznākums letāls.

Šie šāvieni tika izšauti veikala “K-Senukai” stāvlaukumā pulksten divos pēcpusdienā. Incidenta laikā tika izmantota ieroča automātiska sistēma, un vairāki šāvieni sasniedza Ļubkas transportlīdzekli.

Diemžēl upurim nebija nekādu izredžu izvairīties no uzbrukuma, un incidentu, tiek ziņots. Pēc šāvieniem šāvējs uzsāka bēgšanas plānu un pameta nozieguma vietu.

Lasi vēl: Viens no Latvijas dziedātājiem glābjot bērnu, pazaudē balsi; nākas atcelt koncertus

“Tika šauts tika no automašīnas – “Volkswagen Toureg” un sašautais vīrietis notikuma vietā gāja bojā nesagaidot mediķus.

Nekavējoties Valsts policija uzsāka plašus meklēšanas pasākumus, izsludinājām spēciālo plānu “Slazdi”, piesaistot policijas spēkus, un aptuveni pēc pusotras stundas tika noskaidrots un aizturēts automašīnas vadītājs.”

Šī ziņa neatstāja nevienu vienaldzīgo. Daudzi izsaka bojā gājušā ģimenei līdzjūtību. Kā tiek vēstīts, tad automašīnā atradās arī viņa bērni un sieva. Par laimi, viņi cietuši nav.

 

Šodien izskanēja iemesls un motīvs uzbrucējam uzbrukt konkrētajam vīrietim. Lūk!

Skaties iemeslu nākošajā lapā

Leave a Comment