Sinoptiķi brīdina visus iedzīvotājus par gaidāmo laiku tuvākajās dienās! Gaidāma pamatīga Vētra un sniega sega

Meteoroloģiski spēcīgas vētras var būt saistītas ar dažādām dabas parādībām, piemēram, cikloniem, tropu vētrām vai citiem atmosfēras procesiem. Spēcīga vētra var izraisīt bojājumus ēkām, elektrības padevei, iznīcināt augus un radīt bīstamus apstākļus cilvēkiem un dzīvniekiem.

Spēcīgas vētras bieži tiek novērotas noteiktos reģionos, kurām ir specifiski meteoroloģiskie apstākļi, piemēram, ziemas vētras, kuras pavada sniegu un aukstas temperatūras, vai tropu vētras, kas attīstās tropu reģionos un var izraisīt lietus, vēju un plūdus. Šoreiz tāda tuvākajās dienās skars arī Latviju.

Līdz šīs nedēļas trešdienai, 22.novembrim, paredzēts saglabāties aukstam un lielākoties sausam laikam Latvijā, tomēr tuvāko dienu ciklons sola radīt izmaiņas, krietni palielinot sniegu un lietu, saskaņā ar jaunākajām meteoroloģiskajām prognozēm.

Gan svētku brīvdienās, gan arī jaunajā darba nedēļā, varētu novērot uzlabojumus laika apstākļu stāvoklī, ļaujot saulei caurām mākoņiem, Vēja ātrums lielākoties paliks mēreni lēns, ar dominējošu virzienu no austrumiem.

un dažās vietās notiks tikai īslaicīgi sniegs, kamēr piekrastē var sagaidīt intensīvāku snigšanu. Tomēr pats trakākais sāksies tieši nākamnedēļ, kad sagaidāma būs ne tikai ļoti spēcīga vētra, bet arī tik tiešām pamatīgs sniegs!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment