”Gulēja peļķē”: Diemžēl atrasts bez dzīvības pazīmēm kādreizējais rokgrupas dalībnieks

Diemžēl atrasts bez dzīvības pazīmēm kādreizējais rokgrupas dalībnieks. Viņš tik atrasts bez dzīvības pazīmēm savā īrētajā dzīvoklī. 

Nekad neaizmirstiet par mirušajiem radiniekiem. Mūsu senči ticēja, ka mirušie nāk uz Zemes viņu dzimšanas dienā vai nāves dienā. Šādās dienās nedrīkst aizmirst par viņiem.

“Es vairākus gadus nedomāju par savu mirušo vecmāmiņu. Tad kādu dienu es sapņoju par viņu tik skaidri, ka, pamostoties, jutos tā, it kā viņa būtu klāt, it kā es būtu bērns. Es brīnījos, par ko bija šis sapnis. Un pēkšņi atcerējos, ka kalendārā bija viņas dzimšanas diena!

Tas bija neticami. Es uzreiz aizgāju meklēt fotoalbumus, un tad es sēdēju un skatījos uz vecām fotogrāfijām, kurās mana vecmāmiņa bija vēl jauna, bet es biju vēl bērns, un mani tik ļoti sildīja un priecēja šīs atmiņas. Es jutu, cik ļoti man pietrūka vecmāmiņas, atcerējos, cik daudz brīnišķīgu gadu mēs pavadījām kopā un cik ļoti man viņas pietrūkst.”

 

Kādā īrētā dzīvoklī tika atrasts grupas taustiņinstrumentālista un bundzinieka Nikolaja Pļavina ķermenis. Mūziķim bija 64 gadi.

Lasi arī: Astrologs nosaucis 3 ķīniešu horoskopa zīmes, kuras rudens beigās var gaidīt vēl nepieredzētus panākumus

Šovakar kļuva zināms par bijušā grupu “Bi-2” un “Dune” dalībnieka nāvi. Nikolajs Pļavins miris īrētā dzīvoklī, mūziķis tika atrasts guļot savās asinīs. Šobrīd ģimene paziņojumus neizplata. Zināms, ka tā nebija vardarbīga nāve.

Viņš paskaidroja, ka pēdējo reizi ar tēvu sazinājies 10. novembrī. “Pēdējo mēnesi Nikolajs jutās slikti, viņam trīs reizes tika izsaukta ātrā palīdzība. Sūdzējās par reiboņiem, dažkārt nespēja pats atvērt durvis vai ieliet sev ūdeni,” pastāstīja avots.

Lasi vēl: Sliktas ziņas: Eiropas Savienība vēlas liegt sēsties pie stūres šai iedzīvotāju kategorijai

Viņš bieži uzstājās kopā ar brāli Aleksandru Pļaviņu. Brālis nomira 2014. gadā. Tolaik Bi-2 ziņoja par basģitārista aiziešanu mūžībā. “Ar dziļu nožēlu uzzinājām par mūsu drauga un bijušā kolēģa Aleksandra Pļavina, kurš spēlēja basģitāru grupā “Bi-2″ no 2002. līdz 2006. gadam, nāvi. Izsakām visdziļāko līdzjūtību Aleksandra ģimenei un draugiem. Ir grūti noticēt, ka viņš ir aizgājis…” – raksta rokeri.

 

Leave a Comment