Slepkavība Rēzeknē gaišā dienas laikā: beidzot izskan šī nozieguma motīvs un iemesls

Pēc intervijas noskaidrots, ka 48 gadus vecais Igors Haits ir šāvējs, vietējais uzņēmējs, kas saistīts ar būvniecību. Pusotra stunda vēlāk policija izdevās aizturēt slepkavu.

Policija neatklāj pagaidām informāciju par to, vai šaujamais ierocis tika atrasts un vai Haitam bija ieroča nēsāšanas atļauja. Arī nav skaidrs, vai šāvējs un upuris bija pazīstami viens otram, tomēr kā vēlāk tika noskaidrots, tad abi bija pazīstami un iepriekš bijis sabiedrībā zināms konflikts bijis.

Oskars Točelovskis, VP LRP Ziemeļlatgales iecirkņa priekšnieks, skaidro:

“Šobrīd mūsu rīcībā esošā sākotnējā informācija norāda, ka pirms noziedzīga nodarījuma izdarīšanas starp iesaistītajām personām bija noticis savstarpējs konflikts. Tātad noziegums nav bijis plānots, bet gan spontāns? Pagaidām mūsu rīcībā nav šādas informācijas.”

Šobrīd neoficālās ziņas liecina, ka uzņēmējs nošauts savas ģimenes sievas un bērnu acu priekšā, bet iemesls esot bijis pavisam ikdienišķs un mazsvarīgs. Kā tiek ziņots, tad abi vīrieši sastrīdējušies par automašīnu novietojumu veikala stāvvietā.

Lasi vēl: ”Gulēja peļķē”: Diemžēl atrasts bez dzīvības pazīmēm kādreizējais rokgrupas dalībnieks

Kā tiek rakstīts, tad šogad viņš būtu debitējis Latvijas 100 visbagātāko cilvēku sarakstā, jo šī uzņēmuma, kas ir arī vienīgā viņam piederošā kompānija, pašu kapitāls sasniedzis 14,37 miljonus eiro.

 

Leave a Comment