Šīs zvaigžņu zīmes nekad , nekad nepiedos nodevību! Viņi labāk atlikušo dzīvi pavadīs vientulībā

Mēs jums pastāstām, kura no zvaigžņu zīmēm nekad nepiedos neuzticību, un kura ir gatava pieņemt atvainošanos un dot otru iespēju. Kuras zvaigžņu zīmes nekad nepiedos nodevību?

12. vieta – Jaunava

No vienas puses, Jaunavas parasti nepiešķir īpašu nozīmi tik parastai darbībai kā sekss. Tomēr arī jūtas viņus īpaši nesatrauc, tāpēc viņi var viegli norakstīt iemīlēšanos kādā citā.

Bet kaut kādai nozvejai taču ir jābūt, vai ne? Viņš ir: ja Jaunava pēc krāpšanas paliek attiecībās, tas nozīmē, ka tas viņam vienkārši ir izdevīgi. Konkrētā brīdī. Bet viņš atcerēsies, ak jā!

 

Izpildi ātro testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

11. vieta – Zivis

Ar Zivīm viss ir vienkārši: galvenais ir ciest un pietiekami pārliecinoši nožēlot grēkus, ciest un nožēlot grēkus. Agri vai vēlu viņu smalkā daba to neizturēs un Zivis piedos. Esi uzmanīgs, bīstams brīdis! Ja pārspīlēsi ar grēku nožēlu, Zivis var nolemt, ka pie visa ir vainīga un… cēli aizies, lai nesabojātu tavu dzīvi.

 

10. vieta – Vērsis

Vērsis kā praktiski cilvēki saprot, kas patiešām ir svarīgs un kas ir iedomību iedomība: gultas prieki ir otrajā vietā, bet patiesībā svarīgi ir viss, kas iegūts kopīgā darbā. Un mēs nerunājam tikai par svaigiem remontdarbiem un kaķi: Vērsis gadiem ilgi nestrādāja pie attiecībām, lai tikai izmestu sava darba augļus katra ikdienas sīkuma dēļ! Bet, ņemiet vērā, skandāls joprojām būs līdz debesīm – jūs zināt, ka tas maksā raksturu.

 

9. vieta – Svari

Pirmkārt, paši Svari ir neticami mīļi, tāpēc jautājums ir, kuram no jums ir vairāk zvaigžņu uz fizelāžas (patiesībā tas nav jautājums – viņš, protams). Otrkārt, līdz laika beigām Svari izsvērs visus apstākļus un izlems, vai ir vērts piedot, vai vēl labāk – nē, un tad kaislības norims. Nu, galu galā, šis ir tik svarīgs notikums! Skandāli, intrigas, izmeklēšanas! Romantika!

 

8. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nepiedos nodevību – tādā ziņā, ka viņš tajā nesaskata neko, kas prasītu piedošanu. Visi cilvēki ir brīvi un var darīt ko grib! Nu, tā viņš domā. Bet tas, ko viņš dara, ir pavisam cits jautājums: Ūdensvīri nedomā par morāles standartiem, bet tikai tik ilgi, kamēr viņi nevar no tiem gūt labumu. Šeit, esiet drošs, viņš izmantos jūsu vainu.

Lasi vēl: Viņi būs uz robežas: Volodina brīdināja 5 zvaigžņu zīmes, kurām nākamnedēļ draudēs nepatikšanas

7. vieta – Strēlnieks

Katrs Strēlnieks ir greizsirdīgs kā Otello un spēj mocīt jūs ar aizdomām 24/7 bez pārtraukumiem ēdienam vai miegam. Bet, tiklīdz viņa aizdomas ir pamatotas, viņš ar zināmu atvieglojumu piedod neuzticīgajai sievietei: viss ļaunākais jau ir noticis, viņš var izelpot. Un vispār – tas bija velns, kas tevi maldināja.

Nākošās zvaigžņu zīmes lasiet tālāk 

Leave a Comment