Viņi būs uz robežas: Volodina brīdināja 5 zvaigžņu zīmes, kurām nākamnedēļ draudēs nepatikšanas

Nākamās nedēļas laikā astroloģe Vasilisa Volodina brīdina par iespējamiem draudiem piecu zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Šīs pazīmes var saskarties ar grūtībām, un tām ir jābūt īpaši uzmanīgiem un piesardzīgiem, lai izvairītos no būtiskām nepatikšanām. Noskaidrosim, kurām zodiaka zīmēm turpmākajās dienās būtu īpaši jāuzmanās.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Tuvākajās dienās Auns var saskarties ar nopietniem izaicinājumiem darba jomā. Iespējami konflikti ar kolēģiem un vadību, kas var apdraudēt jūsu profesionālos sasniegumus.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

Ieteicams būt uzmanīgiem savos izteikumos un izvairīties no konfliktsituācijām. Saglabājiet mieru un neļaujieties provokācijām.

 

Vēzis (21. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem nedēļa būs saspringta personīgajā frontē. Var rasties nesaskaņas un strīdi ar mīļajiem. Ir svarīgi izrādīt iecietību un sapratni, lai izvairītos no lieliem konfliktiem. Ieteicams vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni un atklāti un godīgi pārrunāt visus aktuālos jautājumus.

Foto – ekrānuzņēmums

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svarus var apdraudēt finansiālas grūtības. Neparedzēti izdevumi un neveiksmīgi ieguldījumi var negatīvi ietekmēt tavu finansiālo stāvokli. Jums rūpīgi jāplāno savs budžets un jāizvairās no lieliem izdevumiem. Esi uzmanīgs pret savām finansiālajām saistībām un centies lieki neriskēt.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni var saskarties ar kaites problēmām. Šī nedēļa prasīs īpašu uzmanību jūsu stāvoklim. Iespējami hronisku slimību saasinājumi vai negaidītas kaites. Neignorējiet simptomus un, ja nepieciešams, konsultējieties ar ārstu. Vadiet veselīgu dzīvesveidu un izvairieties no stresa.

Lasi vēl: Drīzumā iestāsies pārmērīgs karstums +38 grādi: speciālists pastāstīja par gaidāmo karstāko mēnesi

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīram nedēļa var būt grūta starppersonu attiecību ziņā. Iespējami konflikti ar draugiem un kolēģiem, kas var izraisīt attiecību izjukšanu. Ir svarīgi palikt diplomātiskam un meklēt kompromisus. Centieties nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus un nerīkoties pārāk skarbi.

Leave a Comment