Šīs zvaigžņu zīmes nekad , nekad nepiedos nodevību! Viņi labāk atlikušo dzīvi pavadīs vientulībā

6. vieta – Dvīņi

Šeit jums ir iespēja piedot,  50/50: vai nu viņš piedos, vai nē. Tas viss ir atkarīgs no tā, kura konkrētā Dvīņu apakšpersonība uzsāka attiecības ar jums. Tikai viena lieta ir nemainīga: Dvīņi vienmēr visu uzzina, nav jēgas slēpties.

 

5. vieta – Vēzis

Vēzis nekad nepiedos nodevību – pat ja viņš saka, ka ir piedevis un piekrīt sākt no jauna. Viņš visu mūžu vilksies ar savu aizvainojumu (vārda tiešā nozīmē) un pie katras izdevības atgādinās šo savas biogrāfijas apkaunojošo faktu.

 

4. vieta – Skorpions

Skorpioni, kuriem nodevība ir īsta traģēdija, nedaudz atpalika no labāko trijnieka: ja Skorpions uzsāk nopietnas attiecības, tas noteikti ir mīlestības dēļ, kas nozīmē, ka viņa sirds tiks salauzta. Taču Skorpioni to vairs nepiedod (jo patiesībā siržu laušana ir viņu profesija).

Tomēr dažreiz viņi mīl tik ļoti, ka var dot jums iespēju, bet jums tas nepatiks: nē, nē, Skorpions jūs nemokās. Viņš parūpēsies, lai jūs sevi izsmeltu.

 

3. vieta – Auns

Pirmo trijnieku atklāj Auns – vīrieši ar pašcieņu augstāku par Everestu, kuru tomēr ir viegli pagrūst tikai ar vienu pirkstu. Un nodevības gadījumā tas patiesībā ir raktuvju spridzināšanas darbi: vai viņš nav labākais cilvēks uz zemes? Nē, viņš to nepiedos.

 

2. vieta – Lauva

Rakšanās pa netīro veļu, kā zināms, nav karalisks bizness: Lauva nekad nepiekāpsies tam un piedot dzimtenes nodevējiem – jo “es esmu valsts!” (c) – tas ir pilnīgs karaliskās varas pārkāpums. Turklāt pie korta ir rinda ar cilvēkiem, kuri vēlas kļūt par favorītiem, tāpēc rakšana netīrumos nav karalisks bizness, jo īpaši tāpēc, ka uz to ir rinda citu sieviešu.

Lasi vēl: Mācītājs nosauca galvenos aizliegumus, apmeklējot kapsētu, lai netraucētu aizgājēju mieru

 

1. vieta – Mežāzis

Ta-damm! Godpilno pirmo vietu un zelta medaļu saņem Mežāži – tie paši cilvēki, kuri principā nepiedod nodevību, un nav svarīgi, kāpēc tu to izdarīji un ko viņš zaudēs. Un viss tāpēc, ka attiecības Mežāžiem ir projekts. Viens no svarīgākajiem dzīvē. Un tagad jūs esat neuzticams partneris. Vispār tu esi vājais posms, uz redzēšanos.

 

Leave a Comment